Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amunkahelyen megismerkedtem egy24éves férfivafelesége van ésegy 1,5éves gyermeke. vonzódunk egymás iránt ésnem szerelmes a feleségébe nincs kétség elhagyná defél hogy elvesziti a gyermeket. Eltudná azt érni a feleség hogy tényleg ne láthassa a picit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 20:07
11/16 A kérdező kommentje:
Te naiv gyermekes valaki :D Már bocsánatot kérek majdmegírom neked hogyha már elvált és mi együtt vagyunk!Mert ez nemcsak etetés ....nemérdekel te mit mondasz ...én semmiféle kapcsolatot nem létesítek vele mig felesége van nehogy szerető legyek mert sosem voltam az és nemis leszek:) nemvolt semmisem az ég világon mégis elakar értem válni! ugyhogy nemcsak azért hogy megdugjon!nemvagyok az a fajta aki engedné ezt az egészet mert nem!!!! 23éves vagyok tudom milyen csalódni de aki jó emberismerő az megtudja mondani bizonyos szituációkban hogy valaki hazudik és csak a szexre megy vagy nem :)
2012. ápr. 27. 17:49
12/16 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk 2. hónapjában borította volna a bilit? ugy teljességgel 2-3 hete kezdtünk el egymás felé érdeklődni ugyhogy nemtudom milyen 2 hónapról beszélsz!!!!
2012. ápr. 27. 17:50
14/16 anonim válasza:
Hát hétig maradtál együtt végül ezzel az életed szerelmével?
15/16 anonim válasza:
Te vagy az Krisztike? :) Mert ha igen, akkor megadom én a választ. Együtt maradtak és a srác pedig elvált és nagyon boldogok. Ha nem te vagy, akkor én is kíváncsi vagyok a fejleményekre. :)
16/16 Takacs Laszlo 15 válasza:
Megteheti,de nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!