Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, menjek vissza az ex-hez, vagy maradjon a mostani?
Sziasztok!
Mostanában eltanácstalanodtam eléggé és szükségem lenne kivülállók tanácsaira. A dolog ott kezdődött, hogy bő 3 évnyi kapcsolat után szakítottam a barátnőmmel, mert ugyan az évek alatt csiszolódtunk, de maradt egy-két dolog ami nem tetszett és úgy gondoltam, hogy nem tudok mellette maradni ennél hosszabb távon. Nemsokkal utána összejöttem egy, tőle 2 évvel, tőlem 1 évvel idősebb lánnyal, aki olyan értelemben jobb számomra, hogy határozottabb, többet nevet, sportol ő is, mint én, finomakat főz, viszont nem társasági ember (abszolute nem, én igen), nem sok közös hobbink van. összességében 6 hónapja vagyunk együtt, de ott kezd bonyolódni a helyzet, hogy ő azóta vett egy házat, mert azt tervezzük, hogy együtt fogunk lakni benne a jövőbe, viszont valahogy mostanra nem érzem azt mellette, mint az előző barátnőm mellett. Valahogy kettesben sem olyan vele, és sokszor van olyan érzésem, mintha az előző barátnőmet csalnám vele, holott már nem vagyunk együtt. Fura érzés és ezért vagyok elbizonytalanodva. A dolgot tetézi, hogy a mostani hölgy munkatársam... Hall az ember ezt-azt, és tudom, hogy az exem szerelmes volt belém mikor szakítottunk, és valahogy mostmár nekem is olyan érzésem van, hogy még akkor alakulhatott volna köztünk a dolog (csak épp akkor nem éreztem). Összességében lassan egy éve nem láttam, nem beszéltem az előző bnőmmel, de valahogy minden nap rá gondolok, néha az jut eszembe ami a mostaniból hiányzik és benne megvan, néha az ellenkezője. Azt hittem az idő segít elfelejteni, de valahogy épp a fordítottja történik. Ti mit tennétek?
Szia!
Hát átgondolod az előző kapcsolat szakítási okait, még mindig nyomós érveknek találnád? Vagy már nem érdekelne, tudnál azokkal az "egy-két" dologgal is együtt élni, amik anno a szakításhoz vezettek?
Mert az is lehet, hogy az idő távlatában megszépültek az exeddel töltött idők. Most visszavágysz hozzá, pedig pontosan tudod, miért lett vége a réginek.
A mostani barátnődben is találsz hibát, mintha valahogy egyik sem lenne számodra az igazi. Ha egy éve nem is beszéltetek, lehetséges, hogy ő már talált valakit magának, nem is kéne vele foglalkoznod.
A mostani pároddal pedig ennek fényében, amíg nem tisztázod magadba az érzéseket, ne nagyon költözz össze.... Vele szemben nem volna fair:S
Mintha csak a magam történetét hallanám :)
Mindenképp hagyd el a mostanit, ha úgy érzed nem megy vele. Felesleges egy összeköltözés, csak még nehezebb lesz úgy később. Az pedig, hogy mi lehet az exeddel, kettőtökön múlik, nem elegek a te érzéseid. Én miután szakítottam a legutóbbi párommal, felvettem a kapcsolatot az exemmel és lám kezdenek tisztázódni a dolgok. Igaz nálam annyiban más hogy az exem szakított velem, és én kerestem fel. De azóta kiderült ő sem tudta lezárni több mint egy év alatt. Most találkozgatunk, beszélgetünk, újra megismerjük egymást.
Nagy kalappal neked.
De a mostani kapcsolatodról még annyit hogy: Megéri neked együtt lenni valakivel akit nem szeretsz szívből és nem látsz jövőképet?
Szerintem az exeddel tiszta lappal vedd fel a kapcsolatot, ne így hogy ő nem tudja hogy van valakit. Ha később derül ki, annál rosszabb.
Illetve feltenném a kérdést, hogy nem az zavar téged igazán hogy a barátnőd vett egy lakást? És esetleg ez sérti az egódat ami miatt nem tudod mit tegyél....
Igazi balf@asz vagy, nincs ezen mit szépíteni, majd azt hiszed, hogy csak úgy visszamész az exhez ezek után és faarccal az arcába mondod "hello, megbántam, amit tettem, mégis téged szeretlek, felejtsük el" és minden olyan lesz mint régen. Ahogy egykorábbi retek miniszterelnökünk is megmondta: "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon". Késő bánat.
Én az exed helyében elhajtanálak a pics*ba, "mit képzelsz te magadról" címszóval.
Egy szó mint száz, egy igazi büdös gyökér vagy, edd meg amit főztél. Úgyse vagy szerelmes az előzőbe sem, nem tudom, mit áltatod magad, akkor nem lettél volna ilyen segg@rc, hogy "hosszabb távon nem tudok mellette maradni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!