Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy idő után megunjátok ha folyton ti írtok egy lánynak?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok és egy 16 éves fiúval szoktam chatelni. Egy suliba járunk és néha találkozunk a folyosón és beszélünk pár szót. Egyszer mondta, hogy nem szereti a nyomulós lányokat ezért soha nem szoktam írni neki én először hanem megvárom hogy ő írjon nekem, és mindig nagyon jókat beszélgetünk, de egy ideje nem ír. Szerintetek azért mert megunta, hogy folyton ő írt nekem először? Lehet, hogy most azt várja, hogy én írjak neki? Vagy a fiúkat ez nem érdekli hogy ki ír kire?:D2012. ápr. 24. 22:09
2/9 anonim válasza:
ha néha te írsz rá, az nem nyomulás, csak kimutatod, hogy te is szeretsz vele beszélgetni. szerintem írj rá. legalább néha. elég hülyén jön ki, ha mindig csak az egyik keresi a másikat.
3/9 anonim válasza:
kölcsönösen kell írni a másiknak... nagyjából ebből látják a felek hogy még mindig érdeklik e egymást
4/9 anonim válasza:
Nah figy, akkor most véget vetek ennek, a nagy kérdésnek, én 17 éves srác vagyok, úgyhogy remélhetőleg kielégítő választ adok. Természetesen ez a "ki ír kire" dolog abszolút nem számít nálam. Ha szeretnék beszélni a lánnyal ráírok, ha nem nem. Ha vonzódok hozzá, sokat beszélgetünk, előfordulhat, hogy próbából nem írok rá, hogy vajon ír -e előbb utóbb, jelezvén ezzel hogy nem vagyok közömbös a számára, és hogy érdeklem. pont.
5/9 anonim válasza:
Rám mindig a pasik irnak, ..de az az egy aki nagyon érdekelt, az nem irt..ilyen ez:(
6/9 anonim válasza:
Nem szoktam megunni, mert sose írok "folyton" senkinek. Egyszer-egyszer feldobom a labdát, de ha azt nem követ vissza passz, akkor nem fogok újra nekiindulni. Tehát pl az az optimális, ha egyszer rád ír, következő alkalommal már Te, aztán megint Ő, stb...
7/9 anonim válasza:
ha egy fiú fut egy lány után, mindig ő keresi, akkor az gáz. én 2-3 alkalom után biztos nem írnék olyannak, aki engem nem keres. attól hogy nem szereti a nyomulós lányokat, még nem kell leszarnod ;) szóval a válasz: 1.:igen, valószínűleg megunta. 2.: a "fiúkat" nem kell általánosítani, mert mindegyik más. persze csak 16 vagy, de jobb ha ezt megjegyzed.
8/9 anonim válasza:
nyomulós pasik is r*hadt idegesítőek..főleg ha tudtukra adod hogy nem pálya..és még te érzed magad rosszul,ha besértődnek.. mert elfogy a türelmed..:O
24l
9/9 anonim válasza:
Én utálom ha mindig én írok rá valakire, teljesen az jön le h én meg is dögölhetnék annyira sem érdeklem az illetőt, szóval írj csak rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!