Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ne legyen a fiú férfi? Tehát, amit kizársz mindenképp, külső belső?
Kort légyszi,ha lehet csak lányok nők!
Lányos pasik ne por favor!
Ne legyen a külseje: ápolatlan, szakállas, korpás, túl alacsony, kancsal.
Ne legyen: tutyimutyi, buta, mama pici fiacskája, határozatlan, papucs, hűtlen, agresszív, idegbeteg, pesszimista, depressziós, unalmas, okoskodó, ne szórja 2 kézzel a pénzt, ne dohányozzon, ne drogozzon, ne játék gépezzen és ne hazudjon.
33/L
Utolsó! Már átestél a ló túlsó oldalára.
1 szinte esélyt se adsz
2 pláne így nem:"unalmas se,okoskodó se"
így nem ér
Arra gondoltam, hogy egy unalmas pasival nem lehet semmiről beszélgetni, de akkor sem, ha mindig, mindent jobban tud a másiknál, mert az meg idegesítő. Van egy arany középút.
Te milyen vagy? Írj magadról valamit, aztán majd csak rájövünk együtt a többiekkel, hogy miért nincs barátnőd.
Borzasztó az is, ha megkérdezem, hogy melyik filmet nézzük este és az a válasz, hogy: "hááát, nem is tudom....talán a romantikusat....vagy inkább a vígjátékot...hááát nem is tudom...válassz te"
És van a másik oldal: " kussoljál már...meccs van. azt nézzük és kész, ha nem tetszik akkor menj aludni!"
Egyik sem jó. A normális az, ha egy férfi határozott, de mégsem bunkó, vagy erőszakos.
Milyen vagyok? BAK tipikus
Külalakra elfogadható,nem szép,nem csúnya
Értelmes,érzelmes,monogám,nem önző,segítőkész,lehetőséghez képest mindent megteszek a barátnőmért,ha van
Negatív??? hát nem szeretem a társaságot,a politikát,kicsit egyhangú,szolid,nem iszom,de dohányzom,kávézom.
erényem???mindenkinek a szavára figyelek,akkor is ha nem szeretem,hiszen ez a fegyverem is,ha kell,kiállok az igazamért,akaratos vagyok,dolgozom,de nincs életem,mert magányos vagyok,nincs kit szeretnem,engem az éltetne,magam miatt nincs kedvem semmihez,lebegek
hát kb ennyi,biztos van más is
Kedvenc idézetem: "Talán valami magamtól,de most nem jut eszembe"
Igen ez vagyok én!
Nem tűnsz hülyének, vagy selejtesnek. Szerintem csak nincs szerencséd.
Ha nem szereted a társaságot, akkor kicsit nehezebb lesz párt találni, de nem lehetetlen. Nézz szét a baráti körödben. Én 16 éve ott akadtam rá a férjemre.
Egy sz*r a mindseted ember, olyan a gondolkodásod, ami alapból kizár minden más gondolatot a nőknél. Barátságig tudod így vinni, és a nők sem fogják tudni megmondani mi nem tetszik benned. Egyszerűen nem érzik, hogy úgy kellenél nekik.
Mert:
TE VAGY a FÉRFI. Neked kell betenned a világba a p*csödet és nem arra várni, hogy a világ tegye beléd. Neked kell keresned a kihívást, új sport, új hobbi, valamivel nagyobb társasági élet. Bármi, ami érdekel, azt kezd el csinálni, hátha megismersz egy lányt.
A lányokat pedig azzal tudod bevonzani, ha van életed. SENKI NEM AKAR MAGÁNAK OLYAN PASIT, aki ráakaszkodik, vagy rá támaszkodik. Inkább a nők szeretnek a férfiakra ragadni (teljesen jogosan, mert a mi feladatunk megvédeni őket).
Persze van 10% kivétel, akik teljesen máshogy vannak kalibrálva, de én ilyet még nem láttam.
Szóval kicsit legyél magabiztosabb, nyitottabb, kezdeményezőbb és ne a lányt keresd, hanem találjon meg téged a csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!