Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy a pároddal flörtölt egy másik nő, miközben tudott rólad?
Nem egyszeri alkalomra gondolok, hanem ha már régebb óta ugyanaz a nő próbálkozik.
A párod megpróbálta leállítani, kerülni őt? Mi volt az a tett, ami után abbahagyta?
Bunyóó..!:D
Vörös a csaj? Majd én lepattintom:P
"Én elmondtam hogy ez zavar, ne foglalkozzon velük. Azóta nem beszélnek."
Vagy csak nem tudsz róla... bocs, de ha ilyenek miatt féltékenyek vagytok, csak azt éritek el, hogy a pasik titokban fogják csinálni, és a legártatlanabb flörtöt is titkolni fogják előttetek! Addig jó, míg nyíltan csinálja, mert addig nem komoly!!!
Én már benne vagyok a korban, flörtölgetek is pasikkal, van, akinek a felesége előtt - és egyáltalán nem zavarja a feleséget, sőt! Azóta jó barátnők lettünk. Elmondta, hogy ő megbízik a férjében, és örül neki, hogy a férje jól érzi magát a társaságomban, mert attól a házasságuk csak jobb lesz. (Ha nagyon profánul akarnék fogalmazni: én vagyok az "előjáték" - persze nem fizikálisan, csak adok az önbizalmának - és a feleségéé a haszon... ;) )
A másik véglet, amikor a pasi azt nem meri elmondani otthon a párjának, hogy egyáltalán vannak nők a környezetében, mert tudja, hogy a párja mindenkire féltékeny... na aztán jönnek a kellemetlen meglepetések!
37N
Volt. A páromnak egyik fülén be, másikon ki.
Ráírt egyszer a nő fb-on a páromra, de jött hozzá elegy vendég, így én folytattam vele a beszélgetést. Célozgatott olyan dolgokra, hogy lefeküdtek stb.
Megírtam neki, hogy ha személyesen találkozunk meséljen már erről. Belement. Aztán elárultam, hogy nem a párommal beszél, hanem velem. És ha összefutunk mindenképp rákérdezek arra a bizonyos dologra.
Azóta egyikünknek sem köszön.. :)
A férjem van most eléggé kellemetlen helyzetben, mert a főnöke felesége nézte ki magának. Határozottan elutasítani nem tudja, mert az állása bánhatja, teljes közöny sem megy, mert akkor szintén a főnökénél csapódna le, hogy paraszt volt a nejével.
Hetek óta rágja magát, hogy hogyan oldja meg, mert egyrészt rettentően feszélyezi a helyzet, másrészt kevés eszköz van a kezében.
Egyelőre annyira jutott, hogy ha beszélgetni kell, akkor két gyors udvariassági mondattal lezárja és szó szerint elmenekül onnan, valamilyen mondvacsinált indokkal. Egyébként meg reménykedik, hogy előbb-utóbb megunja a hölgy.
16-nak
Szerintem, ha nem dúgja meg kirugják./Engem ezért már töbször is/
red4-nek
Ezek a dolgok sokkal gyakoribbak mint gondolnád.
Szerintem nem egyedül velem probálkoztak eddig a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!