Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már, hogy a párodda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy a pároddal flörtölt egy másik nő, miközben tudott rólad?

Figyelt kérdés

Nem egyszeri alkalomra gondolok, hanem ha már régebb óta ugyanaz a nő próbálkozik.

A párod megpróbálta leállítani, kerülni őt? Mi volt az a tett, ami után abbahagyta?

2012. ápr. 24. 14:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen előfordult az a riherongy majd 1 éven keresztül nyomult rá, a párom nem állította le mert szerinte semmit nem akar tőle, majd meguntam és szakítottunk ekkor ő megdugta a csajt aki mellesleg ekkor még szűz volt és halálosan szerelmes volt már évek óta a páromba, kicsit rosszul esett mikor megtudtam, de örültem hogy egy dugáson kívül másra nem kellett neki. A csaj jó pofára esett. És még volt pofája hozzám jönni panaszkodni.
2012. ápr. 24. 15:09
 12/23 anonim ***** válasza:

Bunyóó..!:D

Vörös a csaj? Majd én lepattintom:P

2012. ápr. 24. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Hát a párod is jó gyerekes, ha ilyenekbe belemegy.
 14/23 anonim ***** válasza:
24%

"Én elmondtam hogy ez zavar, ne foglalkozzon velük. Azóta nem beszélnek."

Vagy csak nem tudsz róla... bocs, de ha ilyenek miatt féltékenyek vagytok, csak azt éritek el, hogy a pasik titokban fogják csinálni, és a legártatlanabb flörtöt is titkolni fogják előttetek! Addig jó, míg nyíltan csinálja, mert addig nem komoly!!!

Én már benne vagyok a korban, flörtölgetek is pasikkal, van, akinek a felesége előtt - és egyáltalán nem zavarja a feleséget, sőt! Azóta jó barátnők lettünk. Elmondta, hogy ő megbízik a férjében, és örül neki, hogy a férje jól érzi magát a társaságomban, mert attól a házasságuk csak jobb lesz. (Ha nagyon profánul akarnék fogalmazni: én vagyok az "előjáték" - persze nem fizikálisan, csak adok az önbizalmának - és a feleségéé a haszon... ;) )

A másik véglet, amikor a pasi azt nem meri elmondani otthon a párjának, hogy egyáltalán vannak nők a környezetében, mert tudja, hogy a párja mindenkire féltékeny... na aztán jönnek a kellemetlen meglepetések!

37N

15/23 anonim ***** válasza:

Volt. A páromnak egyik fülén be, másikon ki.

Ráírt egyszer a nő fb-on a páromra, de jött hozzá elegy vendég, így én folytattam vele a beszélgetést. Célozgatott olyan dolgokra, hogy lefeküdtek stb.

Megírtam neki, hogy ha személyesen találkozunk meséljen már erről. Belement. Aztán elárultam, hogy nem a párommal beszél, hanem velem. És ha összefutunk mindenképp rákérdezek arra a bizonyos dologra.

Azóta egyikünknek sem köszön.. :)

2012. ápr. 24. 15:24
 16/23 anonim ***** válasza:

A férjem van most eléggé kellemetlen helyzetben, mert a főnöke felesége nézte ki magának. Határozottan elutasítani nem tudja, mert az állása bánhatja, teljes közöny sem megy, mert akkor szintén a főnökénél csapódna le, hogy paraszt volt a nejével.

Hetek óta rágja magát, hogy hogyan oldja meg, mert egyrészt rettentően feszélyezi a helyzet, másrészt kevés eszköz van a kezében.

Egyelőre annyira jutott, hogy ha beszélgetni kell, akkor két gyors udvariassági mondattal lezárja és szó szerint elmenekül onnan, valamilyen mondvacsinált indokkal. Egyébként meg reménykedik, hogy előbb-utóbb megunja a hölgy.

2012. ápr. 24. 15:36
 17/23 anonim ***** válasza:

16-nak

Szerintem, ha nem dúgja meg kirugják./Engem ezért már töbször is/

2012. ápr. 24. 16:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Miért, ki vagy te a Brad Pitt?
2012. ápr. 24. 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Aha, sikerrel is járt (Y) 350 km-ről nem is sokat tudtam tenni ellene, aki lehet vinni, azt úgyis viszik. Utálom ezeket a gerinctelen férgeket, szembeköpném az összeset.
2012. ápr. 24. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:

red4-nek

Ezek a dolgok sokkal gyakoribbak mint gondolnád.

Szerintem nem egyedül velem probálkoztak eddig a nők.

2012. ápr. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!