Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy a pároddal flörtölt egy másik nő, miközben tudott rólad?
Nem egyszeri alkalomra gondolok, hanem ha már régebb óta ugyanaz a nő próbálkozik.
A párod megpróbálta leállítani, kerülni őt? Mi volt az a tett, ami után abbahagyta?
Nem tudok ilyenről, hacsak a munkahelyén nincs valami nő aki ezt csinálja. Sokszor csinos nőkkel dolgozik, de mindenkire nem lehet féltékeny.
Szerintem nem venné fel a flörtöket vagy csak annyira, hogy érezze másnak is tetszik. Ezt meg nem bánom szóval...
Veled mi a helyzet kérdező?
Valamilyen szintű flörtölésre minden pasinak (és nőnek is) szüksége van egy picit, ez önbizalmat ad, és ettől a kapcsolat nem lesz rosszabb, sőt...
Nálunk pl. baráti körben sok finom flörtölgetés van férfiak és nők között, de tudtommal soha, senki nem ment még ennél messzebb... mindenki tudja, hol a határ.
Az, hogy egy nő "próbálkozik", mit jelent pontosan? Leállítani meg úgy lehet, ha a párod nem ad neki biztató jeleket (tudattalanul sem).
Te meg úgy tudod leállítani - nem viccelek - ha támogatod a dolgot, nem problémázol rajta, és megbízol a párodban (és ezt a nővel is érzékelteted)! Ettől garantáltan visszahőköl!
Az én párom után fut, mint egy pincsi kutya. Az egyetemen mindig "véletlenül" pont összefut vele, holott a másik irányba indult el; a szemét le sem veszi róla, integet neki, állandóan mosolyog meg elvörösödik mikor beszélnek. Múltkor mikor a párom mondta neki, hogy tudok róla, volt képe röhögve mondani, hogy "húúha, remélem nem akar engem megölni a barátnőd".
Az elején még nem annyira zavart, de már kezdi túlzásba vinni a lány. Megértem, hogy tetszik neki a párom, de ez már kezd átmenni pofátlanságba.
Mostanában a párom próbálja őt kerülni, néha pedig egy kicsit gonoszkodik is vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!