Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok türelmetlen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira felidegís az, hogy akikhez kedvesen beszélek(pasik)..rögötn rámnyomulnak, és ha be vagyok jelentkezve..minden nap irnak..és ha közlöm hogy nem akarok semmit...akkor is nyomulnak
2012. ápr. 24. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem türelmetlenség. Inkább egyszerűen csak gondolom szép vagy és vonzod a faszikat. Nem tehetnek róla hogy kívánnak. Ha nem viszonozd akkor meg ne légy nagyon kedves velük mert azt jelzésnek veszik.
2012. ápr. 24. 01:02
 2/8 A kérdező kommentje:

köszike a választ!!:))

kicsit helytelenül irtam, mert gyorsan pötyögtem

2012. ápr. 24. 01:07
 3/8 anonim ***** válasza:

másnak meg pont az a problémája hogy nem kell senkinek,nem kezdeményeznek nála a pasik stb:)

aki nem érdekel annyira azzal legyél semleges,vagy mondd neki hogy jelenleg nem szeretnél kapcsolatokkal foglalkozni.ééés ennyi:)

2012. ápr. 24. 01:18
 4/8 ugromokus ***** válasza:

Nem szabad pasikhoz beszelni, ha csak nem akarsz dugni veluk. Ferfi es no kozott nincs baratsag csak xxx. baratsag csak azutan jon.

Egyszerubben elmagyarazva: minden pasi dugni akar, mert mar eleguk van a napi 2 onkielegitesbol.

2012. ápr. 24. 01:44
 5/8 A kérdező kommentje:
hah:)hát azt várhatják:-)
2012. ápr. 24. 01:49
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es te nagy ász lehetsz:)

nagyon sokan átvertek már?:D

2012. ápr. 24. 01:55
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es, veled valószínűleg azért mindenki csak dugni akar, mert másra nem vagy jó. Rengeteg férfi női barátság van, de csak olyan férfiak és nők között, akik erre alkalmasak.
2012. ápr. 24. 04:25
 8/8 anonim ***** válasza:

ha nem szeretnéd, hogy "nyomuljanak" akkor ne beszélgess velük annyit.

ha belegondolsz rájössz, hogy tetszel egy palinak és még kedvesen el is beszélgettek akkor ezt úgy érti, hogy van esélye. ha megmondod, hogy nem és még utána is, az már kicsit másabb dolog, de akkor sem jó ötlet barátkozni olyan férfival akinek tetszel.

2012. ápr. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!