Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Miért látom egyre sűrűbben az utcán hogy fehér lányok cigánygyerekkel járnak?
Ráadásul akiket én ismerek személyesen még nem is a "rendes" félékkel hanem a tipikus bűnöző aljadékokkal! Mit gondoltok az ilyen esetről? Mi vonz egy lányt az ilyen esetben?
És rendjén van ez így? Vagy most ez megint divat lett? És mit gondoltok az olyan lányokról akik elkezdenek "raj"-oskodni (közösségi oldalakon meg mindenhol reklámozzák h mekkora rajok fehér létükre)? A kérdést nem provokációnak szánom. Várom a válaszokat pro és kontra.
Egyszerüen csak a többség véleményére vagyok kiváncsi!
Jajj, hagyjuk már ezt a bőrszínes maszlagot... Kit érdekel a bőrszín, nem azzal van itt a baj! Hanem a vieselkedéssel, illetve annak a hiányával... Lopás, csalás, bűnözés, másokon és az államon élősködés, náluk ez az etalon. Ez nem rasszizmus, ez az igazság, csak sajnos kevesen merik kimondani!
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy egy majom p.csa meg egy még majmabb, fukszokkal teliaggatott, bűnöző cigánygyerek között igaz szerelem van...
18/L
Örülök, hogy te a normálisabb fajtába tartozol, tanulsz, stb. Ez dícséretes.
De: el kéne végre gondolkodni, hogy miért utálja mindenki annyira a cigányokat, biztos nem véletlen...
Igen, sok magyar bűnöző is van, ez igaz. Mégis, ha végigmegyek az utcán, egy magyar mellett minden félelem nélkül elmegyek, egy cigány mellett nem. Sokszor ha pl. csak ránézek egy mellettem elhaladó cigányra, akkor az életveszélyesen megfenyeget. (Nem egyszer fordult már elő velem!)
Sajnos én még normális cigánnyal nem találkoztam. És ezt most komolyan mondom. Elegem van abból, hogy elfog a rettegés, ha meglátok az utcán egy cigányt, félnem kell, hogy nem köt-e belém, nem akar-e kirabolni...
Régen általánosban volt egy cigány osztálytársam (lány), aki rettegésben tartott mindenkit. Félve jártam iskolába, attól tartva, hogy mivel zsarol meg.
Szóval elegem van belőlük, azt hiszem ez érthető... Húzzák meg magukat, és akkor nem lenne semmi baj! És ne élősködjenek rajtunk!
18/L
"A cigányok rajoskodhatnak a fehérek ők csak a rasszizmushoz értenek."
Tipikus rasszista, a fehéreket általánosító beszólás ez kérem:)
Mert a legtöbb lány idióta....tudod kijárnak cigánnyal....pfff...vérfertőzött ri**ncok:D
Majd mikor 16évesen 3 gyereket nevelnek majd rájönnek.
A mostani lányok nem is tudom...érdekesek ... én sose járnék cigánnyal csakis MAGYARRAL.
Hisz:"Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és a fehér gyermekek jövőjét."
SkinheadGirl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!