Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Miért látom egyre sűrűbben az utcán hogy fehér lányok cigánygyerekkel járnak?
Ráadásul akiket én ismerek személyesen még nem is a "rendes" félékkel hanem a tipikus bűnöző aljadékokkal! Mit gondoltok az ilyen esetről? Mi vonz egy lányt az ilyen esetben?
És rendjén van ez így? Vagy most ez megint divat lett? És mit gondoltok az olyan lányokról akik elkezdenek "raj"-oskodni (közösségi oldalakon meg mindenhol reklámozzák h mekkora rajok fehér létükre)? A kérdést nem provokációnak szánom. Várom a válaszokat pro és kontra.
Egyszerüen csak a többség véleményére vagyok kiváncsi!
Tényleg, mi az a rajoskodás meg raj? Ez nekem túl fiatalos szöveg, nem mintha annyira idős lennék...
Én sem járnék cigánnyal, semmi pénzért. Szerintem is azért vannak együtt a lányok velük, amiket leírtak. Vagy vonza őket a kreol bőrszín...
Azért látom, a helytelen nyelvhasználatot ("iet" az ilyet helyett) kezded eltanulni te is... Vigyázz, úgy ne járj, mint ők! :-P
Egyébként meg lehet vitatkozni azon, hogy miért, de egyre inkább úgy tűnik, kezd divattá válni a fent említett nemszabadkimondani népcsoport életmódja. Ez okozhatja eme nagy népszerűséget.
jó, az "iet" sms-eknél szoktam meg h mindig röviditeni kell:P
naja, örülök h nem csak én nem értem ezt az egészet amugy XD....dehát ki is érti ezt h az ő életmúdjuk miért vonzó 1 fehér lánynak?:S ... sok dolog van ami menő lehet, ez mindenkinél más, mert más az emberek értékrendje...nade bűnözni, gyilkolni, mocskosul élni, bohóc ruhákban járni, nem fürödni ésmég sorolhatnánk NEM menő!szvsz
Kedves kérdező!
Akit az előbb emberjogiaktivistának minősítéttél, elmondta a tökéletes igazságot. Azért az, mert mi meg tudjuk indokolni, hogy miért az a véleményünk, hogy nem undorító, ha fehér-nemfehér párt látunk (azért, mert az ő dolguk, és ha szeretik egymást, miért számítana a bőrszín?), ti viszont nem. Ti csak annyit tudtok mondani, hogy fujj. Akkor most kinek van igaza?
Általában a rendes cigányokról nem is tudunk mert azt hisszük róla, h fehér. Volt egy osztálytársam, cigány volt, mi meg skinheadekkel barátkoztunk, a nekik a cigány barátom 2 hónap után mondta el, h ő roma, volt ott ám nagy meglepődés, de máig barátok.
Ennyit a rasszizmusról, amúgy én se járnék ilyen oláh cigány lánnyal, meg olyannal sem aki úgy viselkedik mint egy oláh, vagy egy sima cigó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!