Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod, arra a kérdésre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod, arra a kérdésre, hogy "mit akarsz tőlem" azt válaszolja, hogy "nem tudom". Az mit jelent? Várom a velős válaszokat. Köszi.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök kevés infót adtál meg ahhoz, hogy bármiféle megalapozott választ tudjunk neked adni. Amúgy is tőle kéne megkérdezned.
2012. ápr. 23. 00:34
 12/18 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy bizonytalanságban tartson. Hülyeség, hogy az emberek nem tudják ezt meg azt.. tudják, vagy legalább is éreznek valamit.. mivel együtt vagytok, ez Rád is tartozik. Tehát adhatsz neki időt, de ne túl sokat, a tetteivel, vagy szavaival előbb utóbb meg kell adnia a választ a kérdésedre, mert ez így nem állapot..
2012. ápr. 23. 00:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Mégis milyen ember tesz föl 5 év után egy ilyen kérdést?

Házasságot akarsz kicsikarni?:O Nem úgy néz ki,hogy ő is akarja.

2012. ápr. 23. 02:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan az jutott eszembe, mint az utolsó válaszolónak...

Hogy a pitsába lehet feltenni 5 év után egy ilyen kérdést? Csodálom, hogy a párod egyáltalán válaszolt... Azt meg még inkább csodálom, hogy megpróbált értelmesen...

Én biztos csak annyit mondtam volna, hogy:

"Ebédre legyen spagetti, estére egy kiadós vadas aztán úgy kinyalom a pinád, hogy kikaparod a falat."

...

2012. ápr. 23. 03:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez milyen kérdés már 5 év utána "mit akarsz tőlem" o.O Mégis mit kellett volna mondani a szerencsétlennek??
2012. ápr. 23. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én válaszom az lett volna egy ilyen kérdés után: ezek után szart sem.
2012. ápr. 23. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:

5 év alatt gondolom már beszéltetek arról, hogy mik a terveitek a jövőt illetően.

Gondolom a kérdés se csak ennyi volt, hogy "mit akarsz tőlem".

Ennyi idő alatt az ember tudja, hogy mik a párja vágyai, tervei..

2012. ápr. 23. 09:21
 18/18 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Túl kevés az info ahhoz, hogy erre választ tudjunk adni. Mellesleg, ne maradj "papucsmódban". Ne is kerülj bele. Soha.

26/F

2012. ápr. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!