Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az első szerelem mindig véget ér, de sosem múlik el?
én alig pár hónapot jártam az ex-szel.
utána 3 évig nyűglődtem, sokszor ellökött magától amikor épp más csajjal összejött vagy nem volt hozzám kedve.
de akárhányszor eljutottam addig hogy szinte már sikerült túllépnem rajta vagy összejönnöm valakivel, megjelent és belerondított, felkavart.
egészen tegnapig, amikor joggal ki nem akadtam rá hogy elvárta hogy bízzak benne vakon, töretlenül, míg ő csak játszadozott velem és elhallgatott előlem dolgokat meg kénye-kedve szerint keresett vagy eltaszított.
amikor megmondtam olyan bunkó stílusban elkezdett szzidni hogy mit játszmázom, meg hogy szerinte az érthetetlen hogy félek ha azzal a lánnyal beszél aki gyűlöl engem, hogy valami megtört bennem.
megpróbáltam még normálisan megbeszélni, de hajtogatta hogy őt nem érdekli, nem érdekli, nem beszél velem többé.
pár órára elkeseredtem, aztán elaludtam és utána mire felébredtem minden addigi hozzá fűződő érzelem eltűnt.
mégcsak nem is ztálom, teljesen semleges már.
úgyhogy ennyi, túl lehet lépni az elsőn, csak valakinek nehezebb
Tudod mi van?
Az exed kapcsolatban van és téged kúr ha épp a nője nincs kéznél. A barátnője nem tehet semmiről- a pasi vág át a palánkon. Te meg megérdemled ha ennyire hülye vagy.
Kedves Kérdező!
Te már megadtad a választ saját magadnak - nem akarod, hogy elmúljon, és nem is teszel ellene. Magába az érzésbe vagy szerelmes inkább, nem a srácba. Ez nem fog sehová sem vezetni, Te is tudod, de lesz*rod. Ahogy tetszik.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!