Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy az első szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az első szerelem mindig véget ér, de sosem múlik el?

Figyelt kérdés
Az első (igazi) szerelmet nem könnyű lezárni magunkban/ tovább lépni, sok helyről ez "folyik" és tényleg így van... 3 éve nem sikerül, tényleg mindenhogy próbáltam. Még most is úgy érzem, hogy napról-napra jobban szeretem és hogy soha nem múlik el/ nem is akarom, hogy elmúljon. Tapasztalatok? Van akinek az első szerelem az utolsó is?
2012. ápr. 22. 23:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy biztos vagy abban, hogy úszott? Nyitottam más pasik felé, voltak kapcsolataim és szívem lelkem beleteszem, mégsem tudok beléjük szeretni..
2012. ápr. 22. 23:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Már vagy ezer éve túl van rajtad és van párja.
2012. ápr. 23. 00:03
 13/21 anonim ***** válasza:

én alig pár hónapot jártam az ex-szel.

utána 3 évig nyűglődtem, sokszor ellökött magától amikor épp más csajjal összejött vagy nem volt hozzám kedve.

de akárhányszor eljutottam addig hogy szinte már sikerült túllépnem rajta vagy összejönnöm valakivel, megjelent és belerondított, felkavart.

egészen tegnapig, amikor joggal ki nem akadtam rá hogy elvárta hogy bízzak benne vakon, töretlenül, míg ő csak játszadozott velem és elhallgatott előlem dolgokat meg kénye-kedve szerint keresett vagy eltaszított.

amikor megmondtam olyan bunkó stílusban elkezdett szzidni hogy mit játszmázom, meg hogy szerinte az érthetetlen hogy félek ha azzal a lánnyal beszél aki gyűlöl engem, hogy valami megtört bennem.

megpróbáltam még normálisan megbeszélni, de hajtogatta hogy őt nem érdekli, nem érdekli, nem beszél velem többé.

pár órára elkeseredtem, aztán elaludtam és utána mire felébredtem minden addigi hozzá fűződő érzelem eltűnt.

mégcsak nem is ztálom, teljesen semleges már.

úgyhogy ennyi, túl lehet lépni az elsőn, csak valakinek nehezebb

2012. ápr. 23. 00:10
 14/21 lila nyuszi ***** válasza:
Szerintem egyetlen szerelem se múlik el nyom nélkül.
2012. ápr. 23. 00:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Mesélhetnél még róla .. miért lett vége? Miért nem lehet már semmi?
2012. ápr. 23. 00:32
 16/21 A kérdező kommentje:
Én szakítottam anno vele, mert egy másik nő volt a dologban..én reagáltam túl, már nagyon megbántam. Igazából a kapcsolatunk után is "kapcsolatban voltunk"... Átbeszéltük a dolgokat, találkozgattunk, együtt voltunk többször is. Lefeküdtünk-ez fél éve történt. Abban maradtunk, mint mindig, hogy majd találkozunk. Másik hétvégén a nőjével volt, ami nagyon rosszul esett. Aztán zsinórban 3 hétvégén átjött (nem egy településen élünk) hiába, de a szüleim nem engedtek el. El akartam "szökni", de rajtakaptak.. Úgyhogy most lóg minden a levegőben... Ilyeneket megbeszélni vele a + 30 munkás előtt az utcán pedig kellemetlen lenne mindkettőnknek. Nyáron szinte mindig újra összejövünk, nem kizárt, hogy idén is.. Szóval az a bibi, hogy mind ketten (gondolom én) úgy vagyunk, hogy a másik csak játszik velünk.
2012. ápr. 23. 10:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi van?

Az exed kapcsolatban van és téged kúr ha épp a nője nincs kéznél. A barátnője nem tehet semmiről- a pasi vág át a palánkon. Te meg megérdemled ha ennyire hülye vagy.

2012. ápr. 23. 10:26
 18/21 Dottorre ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nem igaz. A sosem része legalábbis biztosan nem. Nekem az első szerelmem lassan 10éve volt, a mai napig haverok vagyunk, és kb 2-3 év után már nem éreztem iránta semmit. Azóta mindkettőnknek megvan a saját élete, épp az összeköltözés határán vagyunk az aktuális párunkkal mindketten. Az idő megoldja a problémád szerintem neked is előbb, vagy utóbb.
2012. ápr. 23. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A dugáshoz 2 ember kell és te ugyanúgy belemész, pedig tudod, hogy nem akar tőled többet. Nem értem, hogy ezek után miért sírsz itt:)
2012. ápr. 23. 10:50
 20/21 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Te már megadtad a választ saját magadnak - nem akarod, hogy elmúljon, és nem is teszel ellene. Magába az érzésbe vagy szerelmes inkább, nem a srácba. Ez nem fog sehová sem vezetni, Te is tudod, de lesz*rod. Ahogy tetszik.

26/F

2012. ápr. 25. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!