Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes? En igen. Nem tudok donteni. Mindketot akarom, es szeretem, de nem tudom meddig tarthato ez igy fenn?
"en nem akarom ,hogy barmellyik s eltunjon az eletembol.a ket ferfi kozott tiz ev van.mindkettot masert szeretem"
Jó, de ez ŐKET érin ti, és joguk van dönteni a saját életükről, és a döntésüket el kell fogadd. A veszteséget is.
Nem rángathatod őket a hazugság zsinórján. Lehet, hoyg mindkettő lelép. Ez is benne van a pakliban.
Jó, de a kerdesed az volt: "
Volt mar valaki kozuletek egyszerre ket ferfiba szerelmes?"
Ez nem tartamazza azt, hogy nem tudnak egymásról! Persze, hogy nem érzed becsületesnek a helyzetet, hiszen nem az!
Én allandóan többekbe vagyok szerelmes, de ezt tudja is rólam mindenki! Sose is jutott eszembe, hogy hazudjak erről.
"
22.30!tobbekbe vagy szerelmes,es sosem jutott eszedbe ,hogy hazudj nekik???"
Nem, soha.
Az élet más területén sem jut eszembe.
Hovatovabb az erzelmi intimitas ott kezdodik, hoyg mindent, ami mélyen zajlik a lelkunkben, azt egymassal tudjuk legjobban megosztani. EZ az apropoja egy parkapcsolatnak. Amikor vaélakivel ez mukodik, utána, erre alapulva tud kialakulni a tetsi vonzalom is.
"hat akkor azok a ferfiak "nagyon"szerethetnek am teged..ugyanis egy ferfi ha igazan szeret egy not nem osztozik rajta.."
Az én normámban az birtoklási vágy, amit szeretetnek hiszel, és szöges ellentéte a szeretetnek.
Menekülök minden olyan embertől, aki birtoklási vággyal él, annyira ellenszenvesek, így nem tudok szerelmi kapcsolatba összeakadni ilyen fiúval.:)
mindig azt mondtam, ha két dolog egyformán fontos, és nem tudsz dönteni, akkor mindkettő felejtős..
ha bármelyiket is igazán szeretnéd, nem lennének ketten..
egyébként, ha mindenképp dönteni akarsz, dobj fel egy érmét, miközben pörög, rájössz melyik oldalnak szurkolsz jobban..
Nem tudom, mit vársz tőlünk.
A második pasast te szerezted az életedbe, tehát józan p*raszti ésszel egyszerű a válasz: ő a létszámtöbblet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!