Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemétnek érzem magam amiért így érzek, de mit tehetnék?
A pàrommal a kapcsolatunk eléggè lapos, csak 5-6hetente jàr haza akkor talàlkozunk, de úgy èrzem mostansàg semmit sem tesz azèrt, hogy eggyütt maradjunk vagy, h meg tartson, skypon is alig beszélünk mert csak késõ éjjel ül le a gép elé, minimum èjfélkor. Ha eggyütt vagyunk minden ok. De ha külön akkor nem annyira sokat foglalkozik velem.
Na de mind1. Szòval a páromnak van 1unoka tesòja, mikor elõször találkoztunk rögtön fel figyeltem rá. Valamèk nap is talàlkoztunk, vàltottunk 1pár szót, mosolygott ràm fele meg minden. Szòval kedvelem, aranyos a sràc. De nagyon nagy szemétség a pàrommal szemben, akivel viszont nagyon bizonytalan a kapcsolatunk az utóbbi idõben. Mit csináljak?
Ha itthon van akkor is szaladgàl össze vissza, ha megbeszéljük, h talàlkozunk mindig közbe jön neki valami ès óràk hosszàt kèsik. Beszèltem vele mår nem egyszer errõl, mindig kifogàsokat talàl, persze bocsànatot kér meg meg igéri, h többet fog foglalkozni velem de még sem ùgy van. Hogy foglalkozna velem ha nincs mellettem?! Végül is jelentkezhetne gyakrabban, èrdeklôdhetne többet iràntam, vagy ha èn keresem meg próbàlhatna hamarabb vàlaszolni nem 1-2nappal kèsôbb.
De végül is mind1, mert sztem ennek a kapcsolatnak be fellegzett.
Nagyon nagy szemétsèg lenne össze jönni az unoka tesòjàval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!