Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemétnek érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemétnek érzem magam amiért így érzek, de mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A pàrommal a kapcsolatunk eléggè lapos, csak 5-6hetente jàr haza akkor talàlkozunk, de úgy èrzem mostansàg semmit sem tesz azèrt, hogy eggyütt maradjunk vagy, h meg tartson, skypon is alig beszélünk mert csak késõ éjjel ül le a gép elé, minimum èjfélkor. Ha eggyütt vagyunk minden ok. De ha külön akkor nem annyira sokat foglalkozik velem.

Na de mind1. Szòval a páromnak van 1unoka tesòja, mikor elõször találkoztunk rögtön fel figyeltem rá. Valamèk nap is talàlkoztunk, vàltottunk 1pár szót, mosolygott ràm fele meg minden. Szòval kedvelem, aranyos a sràc. De nagyon nagy szemétség a pàrommal szemben, akivel viszont nagyon bizonytalan a kapcsolatunk az utóbbi idõben. Mit csináljak?

2012. ápr. 22. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
köcsög franciák
2012. ápr. 22. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy a bánatba foglalkozzon veled, ha ott sincs? Ezen talán el kéne gondolkozni, mielőtt már egyből játszod az elhanyagolt nő szerepét, a pároddal is egyszerűbb lenne beszélni, mint mártírt csinálni magadból.
2012. ápr. 22. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha itthon van akkor is szaladgàl össze vissza, ha megbeszéljük, h talàlkozunk mindig közbe jön neki valami ès óràk hosszàt kèsik. Beszèltem vele mår nem egyszer errõl, mindig kifogàsokat talàl, persze bocsànatot kér meg meg igéri, h többet fog foglalkozni velem de még sem ùgy van. Hogy foglalkozna velem ha nincs mellettem?! Végül is jelentkezhetne gyakrabban, èrdeklôdhetne többet iràntam, vagy ha èn keresem meg próbàlhatna hamarabb vàlaszolni nem 1-2nappal kèsôbb.

De végül is mind1, mert sztem ennek a kapcsolatnak be fellegzett.

Nagyon nagy szemétsèg lenne össze jönni az unoka tesòjàval?

2012. ápr. 22. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos lenne belőle egy kis családi dráma, nah meg ezután megeshet, hogy egy életre megutálná az unokatesóját. Rád is furcsán néznének, mivel rokonok, és gondolom sok a közös ismerős, és nem hiszem, hogy ezután kedvesen viszonyulnának hozzád ott...Gondold ezt végig, valószínűleg elég nagy támadásnak lennél kitéve, és őket pedig jól összeugrasztanád. Ha így is megéri, akkor menj bele...
2012. ápr. 24. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok, igazad van 18:13, nem csinàlok hülyesèget
2012. ápr. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!