Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy hosszabb távkapcsolatban éltetek, jött egy rossz időszak benne, ezalatt összebarátkoztatok egy másik lánnyal (elég mélyen), és megtetszett nektek (és viszont)?
Figyelt kérdés
... Ill. egy olyan helyzet alakult ki h végeredményben mindkettőt szerettétek, és nem tudtátok eldönteni h mi lenne a helyes döntés?2012. ápr. 22. 20:25
11/12 anonim válasza:
Volt sajnos..kiléptem végül a kapcsolatomból
Hány évesek vagytok?
12/12 anonim válasza:
Lassan 2 éve élek távkapcsolatban.Tavaly esett meg először,hogy "összebarátkoztam" egy másikfiúval.A sztori uaz.Csak én 2napig "voltam vele".Utána visszajött a párom.Azóta majdnem egy év telt el.Megismétlődött a szitu.Csak 1 hónapig tartott.Mikor elhagyatma páromat a rossz időszak után,már nem is kellet annyira az a 3.személy.Rájöttem,hogy a párom az első.Akármennyire is rossz a helyzet:)
Remélem jól döntesz/döntöttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!