Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy hosszabb távkapcsolatban éltetek, jött egy rossz időszak benne, ezalatt összebarátkoztatok egy másik lánnyal (elég mélyen), és megtetszett nektek (és viszont)?
Én voltam ilyen helyzetben, csak én épp az voltam, akinek csúnyán keresztbetettek. Azaz a végül már kellemetlen harmadik ..
Ennyit tudok hozzáfűzni, majd te megítéled, hogy mi a helyes döntés: "Ne hagyj el olyat, akit szeretsz egy olyanért, aki tetszik, mert aki tetszik neked, az el fog hagyni egy olyanért, akit szeret."
5ös vagyok. Annyi volt a történet, hogy kapcsolatban voltam, mikor elég közel kerültem egy másik sráchoz, akivel elég sokat dumáltunk előtte. Ő mindig is mondta hogy többet szeretne, én meg azon voltam hogy maradjunk barátok. A teljes összezavarodás akkor jött mikor találkoztunk, mert sajnos nem volt közömbös számomra. Részben emiatt is és más problémák miatt (ez volt a rosszabb időszak) szakítottam akkor a párommal, amire ő egyből lépett. A párommal 2 hétig voltunk külön, aztán visszakönyörögte magát. A másik szemében persze lettem mindenféle hülye k*rva, valamilyen szinten igaza is volt, de akkor is rosszul esett (bár szex nem volt köztünk) azóta nem beszélünk vele. Lényegében mindkettőjük fontos volt számomra, de ezt a helyzetet nem sokáig lehet fenntartani, legalábbis én eléggé tönkrementem belé.
Szóval ha ilyen problémád van azt tanácsolom hogy vagy az egyik, vagy a másik, de az garantált, hogy valamelyik felet el fogod veszíteni.
Na, igen. Van olyan, hogy egyikben megvan, ami a másikban nincsen.
Mégis az a jobb, ha egy lányban van meg minden olyan, ami neked fontos.
Hát, én bizony ilyenkor egyiket sem választom.
Nekem a döntésképtelenségem mindig azt mondta, hogy egyik sem az igazi. Szerintem a mostani kapcsolatom a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!