Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri belekezdeni?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel nagyon jol kijovunk es sokat nevetunk egyutt. O tobbet akar tolem, viszont engem testileg nem vonz. Szoval belsoleg minden oke es nagyon jo vele, de kulsore nem az esetem. Szerintetek megeri belekezdeni egy ilyen kapcsolatba?2012. ápr. 22. 19:55
1/7 anonim válasza:
mióta ismeritek egymást? hány évesek vagytok?
ha jól érzed magad vele akkor mért ne?
2/7 anonim válasza:
Ne kezdj vele.Igazán sosem fogsz hozzá vonzódni...
3/7 A kérdező kommentje:
O 24, en pedig 20 vagyok. Augusztustol ismerjuk egymast. Ettol felek en is, hogy nem fogok hozza vonzodni testileg es a vegen nagyon megbantanam.
2012. ápr. 22. 20:03
4/7 anonim válasza:
negyere vele össze!!!
annyira látszik, h tested-lelked tiltakozik a kapcsolat ellen
ha már most ezen agyalsz, h milesz, h megbántod azt már meglehet....
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat :) Igazabol nagyon szeretem ot es sosem szeretnem megbantani, viszont szerelmes nem vagyok.
2012. ápr. 22. 20:10
6/7 anonim válasza:
Ha nem vonz testileg, szexuálisan akkor szerintem ne. Ha belsőleg minden oké és nagyon jó vele, azt barátnak hívják. Barát barátnak:)
7/7 anonim válasza:
Minek akarsz vele összejönni ha nem vagy belé szerelmes?
Nekem sem volt azt esetem a párom, csúnyának tartottam, de megismertem beleszerettem és ő nekem az álom és nem számít hogy néz ki. Ha neked még mindig ilyen fenntartásaid vannak akkor ez nem is fog megváltozni, és nem is lenne értelnme a kapcsolatotoknak. De nem is értem, most azért mert olyan jó fej mért kéne vele összejönnöd?
Meg hát, azért 20 évesen nem hiszem el hogy ennyire nem vagy érett, hogy egy ilyen témában ne tudj gondolkodni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!