Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még olyan fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan fiúk, akiknél az intelligencia együtt jár a jó kinézettel anélkül, hogy a kettő megléte miatt az illető teljesen elszállna magától?

Figyelt kérdés
Kivételek persze mindig lehetnek, ezt én nem is vitatom, csak én nem nagyon találkoztam még ilyenekkel.
2012. ápr. 22. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na látod kérdező vannak itt ilyenek :D

(állítólag )

2012. ápr. 22. 18:50
 12/14 anonim válasza:
Hát igen,jó kérdés,mert én eggyel sem futok össze soha :) de biztosan vannak,ahogy szép és kedves lányok is,akik visszahúzódóbbak (valószínűleg).
2012. ápr. 22. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Az intelligenciámat még az sem vonja kétségbe, aki amúgy nem kedvel engem. A jó kinézet szubjektív, nekem a hajam áll bénán, bármit csinálok is vele, de minden mással elégedett vagyok. Mindemellett nemhogy nem szálltam el magamtól, sőt, néhány minősíthetetlenül durva visszautasítás miatt az önbizalmam közel 0. Erre okot nem adtam a viselkedésemmel (bár nagyon zavarban voltam, és tudom, ez komoly támadási felületet adhat).

Sajnos ez az intellektuális természet sokmindent behatárol. Lepontozhattok, de komolyan állítom: ha a lány elég értelmes, a külsővel kapcsolatban alacsonyak az elvárásaim. Visszafelé ez számomra nem működik, de ez nem is probléma, mivel az általam üresfejű kategóriába sorolt csajok sem keresik az értelmes srácok társaságát.

2012. ápr. 24. 01:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért csavaros egy kérdés ez :D a válasz: biztosan léteznek!(magamat nyílván nem mondhatom mert az kissé egoista lenne...mondjuk azt sem mondom hogy nem vagyok az hiszen akkor meg nagyon lebecsülném magam)
2012. nov. 1. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!