Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy visszakapjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy visszakapjam a barátnőm?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy 1 hete szakított velem a barátnőm. Mindezt sms-ben tette meg. Az egész napot együtt töltöttük és semmi gond nem volt, de mire hazaértem már ez az üzenet várt rám. Két nap múlva leültünk beszélni, de nem hozott pozitív eredményt. Másfél évet jártunk és én még most is nagyon szeretem. Azóta nem kerestem és ő sem engem. Elmondása szerint a féltékenykedéseim miatt van. Valójában nekem nem tetszett, hogy idegen fiúkkal msn-ezik és volt, hogy akkor kapott sms-t másoktól, mikor velem volt. Hiába mondta, hogy csak barátkozik, és nem ígér nekik semmit. Az tény hogy nincsenek barátai csak én vagyok neki. Már egy éve nem mozdult ki otthonról, mert nincs állása. Arra gondolok hogy a bezártság is közre játszott ebben az egészben. Sokat soványodott is azóta. Nem tudtam, hogy segíthetnék neki. Ő bízott bennem, de látta hogy én nem tudom kordában tartani a féltékenységemet. Ha adna még egy esélyt teljesen másképp viselkednék, mert ez a szenvedés egy nagy lecke nekem és nem akarom elveszíteni. Mit tegyek?
2009. jún. 21. 09:44
 1/3 anonim válasza:

Sajnállak, engem is elhagyott a barátnőm, össze is költöztünk, de én nem féltékenykedtem; megengedtem neki mindent. Megbíztam benne 100%-ig, s ő is bennem, nálunk ez nem volt gond. Na nem is az én bajomat akarom leírni, hanem hogy ez ellen már nem sokat tudsz tenni. Hiába küldesz virágot, verseket, ha Ő maga nem akarja akkor jobb ha tovább lépsz. Én is ebben a cipőben járok, s nem fogok hazudni: nagyon nehéz elfelejteni! Egy ideig hazudhatsz a szívednek hogy vissza fog jönni, hogy ne fájjon, utána az idő segít csak.

Támaszkodj a barátokra, beszéld ki magadból valakinek, úgy sokkal könnyebb.

Felhívni sem érdemes a lányt, mert csak magaddal teszel rosszat, még jobban fájni fog.

2009. jún. 21. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy érted hogy nem ígér nekik semmit? Miért egy barátnak mégis mit kéne ígérni? Ez valahogy nem stimmel...

A másik pedig, nekem is van pár fiú barátom, van akivel régen jártam is. Ha beszélek velük, a barátom bármikor oda jöhetne a géphez, és belenézhetne miről beszélünk, de nem szoktam velük sokat beszélgetni. Semmi titok nincs benne. Tegnap is az egyik átjött segíteni felszerelni a routeremet, és elmeséltem a barátomnak, de semmi probléma nem volt ezzel. De nem szoktam idegen fiúktól sms-eket kapni, vagy telefonálgatni... Szóval ha a féltékenységeddel nem beszéltél csúnyán a barátnőddel, akkor nincs oka megsértődni, pláne nem kidobni téged. Szóval azért szerintem nem feltétlenül benned van a hiba. Ha egy éve csak teng-leng, elképzelhetőnek tartom hogy tényleg pasizgatott a hátad mögött, és az is lehet hogy már alakulóban van vagy volt valami kis kalandocska.

Szóval a kérdés az, hogy megmutatta-e ilyenkor az sms-t, mert én simán megmutattam volna a barátomnak, hiszen nincs titkolni valóm. Nyilván kíváncsi hogy milyen pasi és mit ír nekem. Ebben semmi nincs. Teljesen normális reakció... Ha viszont az volt a helyzet, hogy te mondjuk kíváncsiskodtál, hogy miről beszélnek vagy beszéltek a pasikkal, ő meg ezen felhúzta magát hogy miért féltékenykedsz... akkor azt hiszem felesleges a hölgyikével foglalkozni. Engedd el, pasizni akar. Keress olyan lányt aki szerelmes beléd. Csak azt a nőt tudod boldoggá tenni, aki tényleg szeret téged.

Ja és ne akarj megváltozni, nem normális dolog, hogy egy nő folyton idegen (vagy csak barátnak mondott) férfiakkal kommunikál, meg ilyen titkos dolgai vannak... :) Szerintem jópár társkeresőn is simán fent lehet.

30/N

2009. jún. 21. 10:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő mindent elmondott nekem. Elmesélte, hogy kik is azok, akikkel beszélget. Csendes típus és nem hinném hogy flörtölgetett. Az az sms is általános sms volt, amit akkor kapott én mégis felhúztam magam és elrohantam. Kis idő múlva visszamentem, hogy megbeszéljük. Tisztáztuk is, de elmondása szerint őrlődött rajta.
2009. jún. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!