Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják vagy kérik ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják vagy kérik ezt a lányok? Na olvassátok

Figyelt kérdés
na az van hogy még az ilyen fiatal 15-16 éves vagy már idősebb érettebek is amelyik elveszíti a szüzességét a szerelmétől azt kéri tőle azt mondja hogy vele akar ÖRÖKRE maradni meg hogy ne hagyja el őt SOHA meg azt hogy mert ő neki senki más nem kell és nem tudná megcsalni sem, vagy mást szeretni még fiatalon is így gondolják. A KÉRDÉSEM hogy ők ezt tényleg komolyan így gondolják h mást szeretni nem tudnának, meg ez az örök dolog is, meg hogy másra nem vágynak csak arra a szerelmükre? persze ez az esetek az ilyen rendes kis szerelmes kis érzelmesebb lányok mondják vagy mondhatják na meg azért jól meg a kapcsolat is megoldják a probléákat, törődnek oda figyelnek egymásra meg stb.
2012. ápr. 21. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaja. Közben meg fűvel-fával összefekszenek két bók után... Ez a szomorú igazság ERREFELÉ.
2012. ápr. 21. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

akkor komolyan gondolják, a hormonok váltják ki belőlük ezt

de később változhat a helyzet

2012. ápr. 21. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
a tinilányok ragaszkodnak ahhoz a sráchoz akivel elvesztették a szüzességüket. És valóban igy is gondolják, de ez nem tart náluk sokáig. Mihelyt smaciznak egy másik fiuval, teljesen megkavarodnak az érzelmeik.
2012. ápr. 21. 19:59
 4/5 anonim válasza:
47%

szia :)

én lány vagyok, megpróbálok válaszolni:

van ilyen és olyan lány is. aki érzelmes, komolyan gondolja, de nahogy azt hidd, hogy ha a pali dobná, nem lenne előbb-utóbb uj palija, de annak is ugyan ezt mondaná.. :)

és van a másik fajta, aki szinte már másnap más palival van, lehet h nem lefekvés szinten, de max. kavarnak. és nekik is ugyan ezt mondják. am ha egy lány ezt mondja, lehet hogy csak a pillanat kedvéért mondja, de lehet, hogy tényleg gondolja. am általában elég komolyan veszik, és szar nekik ha a pali dobja őket, de akik igazán szerelmükben mondják, soha nem dobnának - csalnának meg akárkit is. :D

én is mondom a barátomnak, én komolyan gondolom, hogy mellette maradok, és elég sokáig gondolom, de nem tervezem. (sok kis csicska lány már am az esküvőt is eltervezi)

remélem, segítettem, majd visszakereslek, h miujság. :D

15-l

2012. ápr. 21. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden szerelmes meg van győződve erről, amíg a szerelem tart.
2012. ápr. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!