Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják vagy kérik ezt a lányok? Na olvassátok
akkor komolyan gondolják, a hormonok váltják ki belőlük ezt
de később változhat a helyzet
szia :)
én lány vagyok, megpróbálok válaszolni:
van ilyen és olyan lány is. aki érzelmes, komolyan gondolja, de nahogy azt hidd, hogy ha a pali dobná, nem lenne előbb-utóbb uj palija, de annak is ugyan ezt mondaná.. :)
és van a másik fajta, aki szinte már másnap más palival van, lehet h nem lefekvés szinten, de max. kavarnak. és nekik is ugyan ezt mondják. am ha egy lány ezt mondja, lehet hogy csak a pillanat kedvéért mondja, de lehet, hogy tényleg gondolja. am általában elég komolyan veszik, és szar nekik ha a pali dobja őket, de akik igazán szerelmükben mondják, soha nem dobnának - csalnának meg akárkit is. :D
én is mondom a barátomnak, én komolyan gondolom, hogy mellette maradok, és elég sokáig gondolom, de nem tervezem. (sok kis csicska lány már am az esküvőt is eltervezi)
remélem, segítettem, majd visszakereslek, h miujság. :D
15-l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!