Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátotok mindent ki akarna fizetni helyettetek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy belépőket, koncertjegyeket, néha a vásárlásokat is, sokszor hoz ajándékot. Talán még a nyaralás rám eső részét is kifizetné, ha hagynám. Én is keresek elég jól, nekem ez olyan fura és nem is szeretem. Nem olyan, mintha meg akarna "venni"?

Egyébként jól megvagyunk már egy éve, nem szoktunk veszekedni, mondjuk elég ritkán is találkozunk sajnos.

Lehet, hogy ezt akarná kompenzálni az ajándékokkal?

23L

2009. jún. 20. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Én ugyan fiú vagyok, de sztem ne zavarjon. Igenis nagyon helyes, ha pl. elmentek vhova, akkor a srác fizeti. Ez így van rendben. Be is b*szna ha nem így lenne. Sztem ne zavarjon.:)
2009. jún. 20. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz ha mindent ő fizet ez többnyire igy van helyén.. de ha téged annyira zavar és te akarsz fizetni akkor hivd meg te valamire vagy dumáld meg vele hogy most te akarsz fizetni :)
2009. jún. 21. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon lovagias fiú! Jó hallani hogy még vannak ilyenek! (Engem amikor MEGHÍVOTT nyaralni a végén közölte az én részem szállodai számláját;(.) Hmmm, ha ti mentek nyaralni akkor esetleg hívd meg időnként egy egy ebédre, vagy ha moziba mentek akkor pattogatott kukoricára stb.
2009. jún. 21. 02:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi mindketten 18 évesek voltunk, mikor összejöttünk, és csórók is. :) Úgyhogy az fizetett, akinek éppen maradt az ösztöndíjából (tanulmányit kaptunk, az elég szép összeg volt). De ha vérgazdag lett volna, akkor sem hagytam volna, hogy mindent ő fizessen. Nyilván egy fagyin nem akadnék fenn, de ha pl. nyaralni mentünk, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy megosszuk az összeget. Nem azért, hogy "megvesz", hanem mert nem akartam, hogy ő minden pénzét elköltse. De nekünk így volt jó. :)
2009. jún. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!