Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt valaki meg tudja magyarázni?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valaki meg tudja magyarázni?!

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel télen jöttem össze. Jártunk egy ideig majd szakított velem nem rég. Az a helyzet, hogy msn-en ismerkedtünk mert távkapcsolat volt. Tetszettünk egymásnak a képek alapján, de én őt nagyon félre ismertem. Megjátszotta magát!!!!! Mikor velem volt is jó kislánynak adta ki magát alig mertem felé komolyabban közeledni, hogy nehogy bunkónak nézzen stb. Erre szakítás után lehordott mindennek, hogy így jártam ez van, félre ismertem csak jópofizott nekem... sajnálja, de ennyi volt ő más valójában. Kiröhögött, hogy csalódnom kellett benne. Aztán utána már kimutatta a foga fehérjét ahogy beszélt velem. Én meg szépen összetörtem idegileg és lelkielg is, hogy ekkorát kellett koppannom. Aztán rámolvasta, hogy már új pasija van. Velem nem feküdt le míg jártunk! Viszont az új pasijával lefeküdt már ezt is elmondta és milyen jó volt. Velem meg szerencse, hogy nem feküdt le ilyenket mondott. Valaki meg tudja magyarázni, hogy ezt miért csinálhatta? Érti ezt valaki? Én már semmit sem értek...
2009. jún. 20. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyan lányok, akik kifejezetten azt szeretik, ha bunkóznak velük, nem buknak a jófiúkra. Azokat hamar megunják, nem tudni miért, és ez lesz a vége :(

Ez szomorú, én is jófiú vagyok, és nem érdeklek egy lányt se komolyabban.

2009. jún. 20. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
sajnos a lányok egy része egyszerűen ilyen.nem tudsz velük mit csinálni.szerintem gyorsan keress magadnak egy rendes,normáils csajt,aki tényleg szere,és nem ködösít.amúgy én nem vagyok híve az msn en való csajozásnak.sokkal jobb élőben,a csaj szemébe nézve beszélgetni.
2009. jún. 20. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem is alapból hülyeség msn-en ismerkedni, bár énmár csak ien régimódi fajta vok...az esetek 90%-ban totál félreismered az adott embert...msn-en mindenki eljátszhat akármit, ehhez nem kell nagy tudomány
2009. jún. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!