Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok katonákkal ismerkedni?
"De mondjuk egy katona nem sírja el magát, ha letörik a körme , valószeg nem vasalja a haját "
Én HM intézetben láttam, hogy az általad marha férfiasnak ítélt kopasz, kigyúrt katona támaszkodott a falnak és reszelgette a kis körmeit és ilyen ajak ápolót kent a szájára :D.
"Jó persze nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag az a férfi aki katona, de annak örülök, hogy tükörbe se nézel:):D
"
Tehát egy büdös, igénytelen, tahót keresel. Bármelyik kocsmába találsz ilyet. Sok boldogságot :D.
Neked a rossz fiú stílus jön be és szereted ha egy férfi igazi férfi. Ez jó mert egy igazi nőnek egy igazi férfira van szüksége és egy igazi férfinak meg igazi nőre.
Sajnos manapság a férfiak el lányosodnak, a nők meg elfiúsodnak.
Én nem vagyok kopasz és mégis férfias jelenség vagyok és igazi férfinak is tartom magam, pedig nem vagyok katona.
Van is egy nőm, aki igazi nő. Erre van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!