Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudok katonákkal ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok katonákkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy igazi férfit és nálam a vasalt haj nem igazán fér bele ebbe a kategóriába:)
2012. ápr. 21. 02:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja még nem sírt az vagy hazudik vagy nincsenek érzései ergo pszichopata.
2012. ápr. 21. 02:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Nincs gondom a szociopatákkal :D
2012. ápr. 21. 02:49
 13/20 Christian Death ***** válasza:
0%
En lehet hogy pszihopata vagyok, hidegverrel agyonvertem a szomszed macskaja meg a masik szomszed pekingi palotakutyajat mert a kapum ele 5zart. De miert sirjak, amikor az egesz elet egy nagy buli meg szorakozas.
2012. ápr. 21. 02:53
 14/20 anonim ***** válasza:
te se vagy 100as vanyek! irány a fekete delfin ott legyél nagy ember!
2012. ápr. 21. 02:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Én kb. 800 katonával vagyok körülvéve, és nagyon jó pasik vannak, csak sajnos mind foglalt, túl fiatal, vagy homár!!!
2012. ápr. 21. 05:02
 16/20 anonim ***** válasza:

"De mondjuk egy katona nem sírja el magát, ha letörik a körme , valószeg nem vasalja a haját "

Én HM intézetben láttam, hogy az általad marha férfiasnak ítélt kopasz, kigyúrt katona támaszkodott a falnak és reszelgette a kis körmeit és ilyen ajak ápolót kent a szájára :D.

2012. ápr. 21. 05:46
 17/20 anonim ***** válasza:

"Jó persze nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag az a férfi aki katona, de annak örülök, hogy tükörbe se nézel:):D

"

Tehát egy büdös, igénytelen, tahót keresel. Bármelyik kocsmába találsz ilyet. Sok boldogságot :D.

2012. ápr. 21. 05:49
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

Neked a rossz fiú stílus jön be és szereted ha egy férfi igazi férfi. Ez jó mert egy igazi nőnek egy igazi férfira van szüksége és egy igazi férfinak meg igazi nőre.

Sajnos manapság a férfiak el lányosodnak, a nők meg elfiúsodnak.

Én nem vagyok kopasz és mégis férfias jelenség vagyok és igazi férfinak is tartom magam, pedig nem vagyok katona.

Van is egy nőm, aki igazi nő. Erre van szükségem.

2012. ápr. 21. 06:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól mert valaki katona, nem jelenti azt, hogy igénytelen, büdös és tapló. Nekem katona a pasim, így ismerek egy fél hadsereget, és mondhatom egyik illatosabb mint a másik, és a többség eléggé ad magára. Ha érdekel, írj privit, és megmondom hol és mikor tudsz tutira összefutni katonákkal, mert meg van a törzshelyük is meg a szokásos időpontjuk is, de közszemlére tenni nem akarom. ;)
2012. ápr. 22. 01:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Tobrozóirodában
2012. ápr. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!