Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 éves pasiként hol (és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

<random> kérdése:

30 éves pasiként hol (és legfőképpen hogyan) érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy egy 30 éves pasinak, aki eddig bizony nem sok sikert tudott felmutatni "csajozás" tárgykörben (talán mert túl komolyan vette az egyetemet, a szakmai előmenetelét, stb.), hol és hogyan lenne érdemes nekifognia hogy megkeresse a párját. A "looser"-ezéstől kérlek tartózkodjatok! Várom a lányok véleményét is!

2012. ápr. 9. 02:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem a te korosztályodnak a bárokban a helye. Ott magányossal kortyolgatod a whiskey-det a pultnál és figyelsz. Aztán a 3. pohár whiskey-nél (még nem vagy részeg,csak bátrabb) odamehetsz csajokhoz. Persze, ha megy whiskey nélkül az is jó.
2012. ápr. 9. 02:35
 2/14 anonim ***** válasza:

az alapoknál.

először csak beszélgess 2perceket napi 5 nővel,bármiről.

egy hónap múlva növeld az adagot és az időt és mesélj vicceket is nekik.

ha már ez megy 2 hónapja,akkor jöhet az utcán odamész napi min 10csajhoz,nem felcsípni,hanem vadidegennel beszélgetni.

aztán rátérhetsz a felcsípésükre.

ha már utcán tudsz csajozni,eladó/pincér lányokat zaklatni,akkor mehetsz nehezebb terepre pubba,diszkóba.

egyébként meg nem lúzerség amiben vagy.

ez a fajta probléma inkább enyhe elidegenedettséget,némi antiszoc életvitelt mutat.

a fenti módszerrel ki lehet belőle jönni.

2012. ápr. 9. 02:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Az egyetemen kellett volna megalapozni egy kapcsolatot.
2012. ápr. 9. 06:09
 4/14 csaszi ***** válasza:
Piros lámpás negyedről hallottál már????
2012. ápr. 9. 06:46
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Bárhol és bárhogyan, csak jól kell kinézned és gazdagnak kell lenned.
2012. ápr. 9. 08:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Én se vagyok különb helyzetben, nekem voltak barátnőim, de utolsó szakitás óta semmi.Mivel a partizás nem az én világom igy én is feltehetem a kérdést, hogy hol lehet ismerkedni.Szerintem a fiatal 20 évhez közeli csajok nagyon szeretik a bókokat kapni akár utcán is.Láttam már 40 éves pasit bókolni 20 éveseknek, hát valóságra repdestek a csajok az örömtől.Ha mész velük szembe nem mondasz semmit csak nézed, ne várj semmi reakciót, sajnos a mai világban már egyik se néz rád, elvárja hogy odaszólj ha nem vagy neki visszataszitó és nem ő foglalt stb.Volt még egy eset amit láttam, egy csaj állt az átjárónál, odajött egy 45-50 éves pasi bátran, mosolygosan és fel akarta szedni a csajt, nem hallottam milyen dumával, de a csaj kiakadt, hogy nem ő kéne szólitgasson ilyen fiatal csajokat mint ő, hanem én és rám nézett(akkoriban még 25 éves voltam).Vagy rizikózol vagy megvárod mig eljőn az aki ki van neked rendelve. Az utóbbi eltarthat sokáig.Mivel a nők nem kezdeményeznek, még jelezni se szoktak, vagy ha jeleznek érteni kell ám a jeleket legjobban jársz (ezt magamban is szoktam ismételgetni), ha megtanulsz kommunikálni jól, spontánnak lenni és főleg bátornak, hogy oda tudjál menni ahhoz aki tetszik.Mondjak egy példát.Én egyedül vagyok jelenleg, de tegnap láttam egy annyira édes szép csajt aki a buszmegállóban állt.Lehet kicsit túl fiatal/éretlen lett volna de sose tudhatod.A lényeg hogy duma előkészitve nem volt, spontán ilyen dolgokban nem vagyok még és ő nem nézett rám, pedig tuti látta hogy megnéztem.Egyáltalán nem kizárt, hogyha odamentem volna és viccesen megnevettetem őt is és barátnőjét és elkérem a számát, pár nap múlva már randiznák ezzel a gyönyörü vidám fiatal csajjal.Az is lehet hogy elútasitott volna és még röhögtek is volna a hozzá közel álló buszra várakozó emberek.Rizikó az egész, sok sikert.
2012. ápr. 9. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Most mivel telnek a napjaid? Eljársz valamerre szórakozni, sportolni?
2012. ápr. 9. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:

hogy hol csajozz? pl pár kérdéssel feljebb :DDD

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. ápr. 9. 11:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Ennyit ér a diploma. Csajozni nem tanulsz meg tőle! Sőt, az élet egyéb más fontos területére sem nevel. Az csak egy papír. És már vagy 15 évet elvesztegettél az életedből!
2012. ápr. 9. 15:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát én sajna 18/L vagyok,nem hiszem hogy én vagyok az akit keresel : ) De szerintem ugyanugy kereshetsz magadnak párt ahogy bárki más.Egy 30éves pali egyáltalán nem öreg,sőt.Én is jobban szeretem a férfiakat,mint a mostani huszonéveseket.Nem tartom magam nagyra,hiperszuper okosabbnak meg komolyabbnak sem,ez csak az én dolgom hogy miért.Talán próbálj meg a munkahelyeden ismerkedni,vagy neten,de ne hidd el egyből amit neten mondanak mert sok a sza.rágó ember : D
2012. ápr. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!