Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzes az ha van egy barátnőd?
Figyelt kérdés
Nekem meg nem volt és szerintem nem is lesz soha de azért kiváncsi vagyok,hogy milyen érzés lehet ha van egy barátnőd.Mi a jo és mi a rossz benne?Lemaradok e valamiröl ha nem lesz barátnőm ?
F17
2012. ápr. 20. 21:25
1/13 anonim válasza:
Te tényleg 17 vagy? Csak mert értelmi szint alapján olyan 14-re tippeltem volna. Én is 17 vagyok, nekem sem volt még barátnőm, mégsem kérdezgetek ilyen hülyeségeket...
2/13 anonim válasza:
Mi ez a duma, hogy nem is lesz? 17 évesen nehogy már ilyen sötéten lásd a jövődet, könyörgöm :) 24/F
3/13 anonim válasza:
Mint mikor pasid van, csak csajban. :D
4/13 anonim válasza:
Elég jó, de ha kettő van az még jobb...
5/13 A kérdező kommentje:
Nem de tényleg.Az osztályomban mindenkinek van valakije csak nekem nincs és nem is lesz mert minden lány mar foglalt.
2012. ápr. 20. 21:42
6/13 anonim válasza:
Dehogy foglalt. :D Nézz körbe, ahelyett, hogy sajnáltatod magad! Mi a francot csináljunk veled, ha lusta vagy és sajnáltatod magad csak?
7/13 A kérdező kommentje:
En mar 1 millio lanynal probalkoztam es mindegyik vissza utasitott vagy csak kihasznalt !
2012. ápr. 20. 21:47
8/13 anonim válasza:
Csak az a lány foglalt, akin fekszenek. :D Menj a haverokkal pubokba, vagy ahová szerettek. hívjon mindenki valami csaj ismerősét, hívjanak ők is a baráti körükből és majd akkor biztos kialakul valami idővel.
9/13 anonim válasza:
Mennyi az az 1 millió?:D 1? 2? 3?
Próbálkozz, ha úgy érzed ér annyi erőfeszítést a dolog. Ha meg nem érzed úgy, ápolgasd máshol az egód. :D
10/13 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ennyi idősen ne add elő itt a hattyú halálát. Légy férfi és légy tökös. Ja, visszautasítják az embert, néha sokszor is. Na bumm, mindenkivel előfordul. Sok az olyan lány is, akire kár időt pazarolni, az olyanokért kár is szomorkodni. Megsúgom, ebben a korban nagyon ritka manapság az olyan lány, akivel tényleg lehet hosszú távon kezdeni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!