Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden értelmes férfinek van barátnője?
Rátapintottál a lényegre!Igen,mindegyiknek van párja.Így jártunk,de fel a fejjel.Ez nem tragédia.Sőt,én örömmel nézem a párokat.
26n
21:54-es!
Valóban nem is kell már! valóban lemondtál a pasikról? valóban jó lesz egyedül?
vagy azért még reménykedsz?
de gondolom te az a fajta nő vagy aki sosem fog kezdeményezni...mármint ismerkedésre értem! ÉS nem bízol a pasikban igaz?
Ez nem egy eldöntendő dolog,hogy le kell mondani vagy sem.Egy normális ember egyedül is kiegyensúlyozott.Igen,eltaláltad,valóban nem kezdeményezem.Igen ritka az ilyen alkalom.Két emberben bízom:az egyik én vagyok,a másikkal még nem találkoztam.
21:54 voltam.
21:54!
ezt én értem drága! De nem lehet h túl zárkózott vagy? és a pasik azt látják, hogy "húúha na nála sem merek kezdeményezni mert tuti elutasít", szóval nem lehet h ezt látni rajtad?
ja igen..."egyik te vagy a másikkal meg még nme találkoztál" ...hát igen, csak kérdés, hogy vajon engeded e h közeledjenek feléd, adsz e lehetőséget...
az a baj h ha nem teszünk annak érdekében semmit, hogy történjen valami, akkor nem is fog...
Undorító, hogy egyesek képesek lennének már normális kapcsolatába belerondítani, csak mert ők nem képesek kialakítani egyet maguknak.
Amúgy irigyellek, hogy te egyáltalán találsz normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!