Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most járjak vele vagy sem? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most járjak vele vagy sem? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval most ismerek egy srácot 5 éve aki az osztályomba jár. Leírom h néz ki: nálam kisebb (ő a legkisebb az osziban) kopasz és kék szemű, no meg nagyon hülye(de cuki) és abba a kategóriába tartozik akinek örülünk ha van egy kettes a tájékoztatójában(mellesleg én kitűnő vagyok). És úgy kezdődött, hogy év elején tetszett nekem, és ő meghallotta. De aztán csinált egy olyat (odaadtam neki vmit ő meg káposztáért elcserélte -.- ) amire nagyon megharagudtam, ezért utáltam. Majd melléültettek és tök jól elvoltunk ezért barátok lettünk. És barátként bántam vele ő meg fülig szerelmes lett belém. De nekem csak tettszett. Szóval olyanok történtek,h o.társam mondta h maradjak egy picit de megláttam őt a suli kapujában aztán odarohantam és bicóval volt. Én meg nem, és nem szállt fel hanem velem sétált!! :$$ És felelsz vagy merszeztünk nekem meg meg kellet puszilnom a fejét meg a kezét... meg megkérdezte kibe vok szerelmes... úúúú meg az is h megkérdezték h tetszek e neki(még a legelején ennek az egésznek) és azt mondta mért ne? Megvan egy játék aminek a kellős közepén megkérdezte bnőm h szerelmes-e belém és úgy akarta kifejezni h "nem" h kihúzta alólam a széket... És o.társamnak elmondta h ő szeret engem(o.társam meg azonnal elpletyizte nekem): ő szeretne járni velem, csak nehéz nyomulni meg mindig Annával vagyok(LB-m) és így megközelíthetetlen vok. na meg álmában is a nevem mondta(mer elaludt a suliban XD) és bnőm is mondta neki h vallja be nekem. És én úgy érzem szeretem, csak zavar h ő pici!! én 154 cm vok Ő meg 130 cm kb. .... szal nem tom hát majd akk ő lesz a mini kingkong-om XD vagy mindig leülünk ha együtt vunk meg lépcsőre állunk vagy vmi ilyesmi. Ja meg bnőmnek expasija és elmondta h büdös a szája meg mindig ugyanabban a ruhában van meg egyebek... de engem ez nem zavar annyira! Szal tom h szeret meg én is szeretem de a magasság különbség rossz a legjobban.. ♥♥

11/L

2012. ápr. 19. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyerekszerelem, ne gondolkodj, csak élvezd amíg tart.
2012. ápr. 19. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Kamu, ezért sem olvasom végig. (Ha meg mégsem, akkor itt helyben fölakasztom magam.)
2012. ápr. 19. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:

az első barátom nekem is 11 évesen volt (bár most se vagyok sokkal több).

hál' Istennek, hogy nem voltam akkora gyökér mint te.

most komolyan. nem tök mindegy, hogy mekkora? szereted, szereted.

most ez olyan, hogy szeretsz vmilyen üdítőt, és abból csak kisüveges van, és nem veszed meg. pedig szereted, de nem veszed meg, mert "miért nem nagy, több". tök ugyanolyan. ezen gondolkozz el.

2012. ápr. 19. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
I don't want to live on this planet anymore...
2012. ápr. 19. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

11 évesen expasi meg ilyenek :D

Te jó ég félek hogy mik lesznek évek múlva...:D

Amúgy, ha maximum annyi lenne hogy sokat beszélgettek, jól elvagytok, fogjátok egymás kezét, puszi puszi ilyesmi akkor szerintem nem akkora baj. De ha több van akkor már...Szerintem azért 11 évesen...Kb 5.be járhatsz..Többet mégsem kéne azért :( De ez az én véleményem :)

2012. ápr. 19. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

2. kommentelő: nyugodtan akaszd csak fel magad!!!!!Mert igaz -.-

1. kommentelő: Igazad van :)

3. kommentelő:köszönöm, és igazad van!! Úgy érzem te adtad a legjobb választ :)

És az utolsó kommentelő: soha nem is akarnék többet ilyen évesen!! :dd

De minden megoldódott mielőtt bármit is elolvastam volna. Tegnap elhívott "randira" és ma tök jó volt, hát összejöttünk. Nagyon tisztelem Őt, mivel mert kezdeményezni, és én pedig féltem megtenni... :)) és most természetesen fülig ér a szám.

2012. ápr. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!