Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljak a barátomból "cyber" barátot?
kint dolgozik, legtöbbször sms-ben tartjuk a kontaktot, meg egyéb módokon.
amikor itthon van velem, mindenért féltékeny, üvöltözik velem, utasítgat, egyszóval nem akarok vele járni.
viszont az elektronikus kontakttól meg függő lettem.
hajnalok hajnalán már sms-ezünk, mindketten korán kelünk, és mindig van jóéjt üzi és napközben is kapcsolat.
szóval a legnehezebb lenne arra ébredni, hogy nem írt és mindig be lennék zsongva, hogy írjak.
kitaláltam, hogy ha szakítanánk, sms-ben tehetnénk úgy mintha járnánk. mert amúgy ő is függő, tekintve, hogy a nyelvet sem érti, kint nagyon "egyedül" van.
gondoltam ha felvetném neki, tekintve hogy ő nem akar szakítani, nem menne bele, hogy zsaroljon, hogy ne hagyjam el.
viszont ha máshogy próbálnám megoldani a kontakthiányom, pl mással sms-eznék, az nem jönne be, mert az nem érdekelne, pl ha tudnám, hogy háttérben kis "csira", vagy hasonló sráccal sms-ezek.
ötlet?
tudom, hogy nem mindennapi :)
de halálkomolyan függök :(
van, hogy amikor itthon van, szinte az egész hetet külön töltjük, mert balhézik, pl olyanokon hogy rózsaszín a körmöm!
viszont nem egyszer írta már, hogy hiányzott neki, ha nem írok, még ha balhézunk is sms-ben még az, is jobb annál.
pár hét???
nekem komolyan egy fél nap betesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!