Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Romantikus estére készülök....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus estére készülök. Kinek milyen ötlete lenne még? Fiúk, ti milyen szeretkezésre vágynátok egy ilyen este?

Figyelt kérdés

Nos... barátommal lemegyünk vidékre, és az első este nagy romantikát tervezek. Az ágy körül tele lesz rakva minden gyertyával, vacsi, borozgatás, vettem egy új fehérneműt és nagyon lázban vagyok, annyira várom. Arra lennék íváncsi, hogy ki mivel dobná még fel?

És főleg, hogy ti milyen zenét hallgatnátok szívesen? Konkrét számokat írjatok kérlek, mert nekem is van pár ötletem, de az nem elég. :)

Köszönöm!!!!

2009. jún. 20. 12:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy az elképzelés megvan, a kivitelezéssel sem lesz gond, csak nagyon oda szeretném tenni magam. :)
2009. jún. 20. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia

Hát én lány vagyok, de én úgy szoktam csinálni, hogy bújok.. Nem kell ennyire ráizguli az egészre, mert akkor nagy lehet a csalódás, hogyha valami nem úgy fog sikerülni, ahogy eltervezted.. Szóval csak lazán!:) Bújj hozzá, mondogasd neki, hogy nagyon szereted, ő életed szerelme stb. amit tudod, hogy szeret hallani, és szereti, ha csinálod..;)

Zenék meg pl..: hogyan tudnék élni nélküled, tiltott szerelem (Császár Előd), bery-egyedül, hogyan mondjam el (LL.Junior) és hasonlók:P

sok sikert ;)

2009. jún. 20. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
gyertyákkal csak óvatosan nehogy felgyújtsatok valamit vagy valakit...
2009. jún. 20. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Tuti trükk: izgasd be, mint az állat, aztán kezdj el távolodni, akár szaladni előle a szobában, és mondogasd neki kedvesen: nem kaphatsz meeeeg :)

Nálam mindig bejön...

18/F

2009. jún. 20. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra is figyelj, hogy túlzásba azért ne vidd a bújást meg a romantikát, mert egy ponton túl hányunk tőle, és csak az ellenkezőjét éred el vele. Pl. te vagy életem szerelme szöveg ha túl nagy a körítés inkább ijesztő tud lenni...
2009. jún. 21. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Még mindig én: egy masszázs, miközben izgató fehérneműben vagy, na aaz igen.:)
2009. jún. 21. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!