Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

az van hogy beduzzogott apasim..mert hülyült velem..és rosszul esett nekem..olyat mondott..ami nekem nem esett jól,és megmondtam neki.és beduzzogott..hogy csak hülyülni akart velem.. de tudom..énis hogy csak hülyült,csak memgmondtam neki..és rosszul esett neki..

mivel tudnám.. kiengesztelniii??(tudom..sok kérdés volt..ilyenről..de nem ugyanaz vagyok.) :)

léccciii..irjatoook.kössy.pussy.

2009. jún. 20. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd megbékél. Még szép, hogy megmondod, ami bánt, persze csak normális hangnemben... Majd fedolgozza:D
2009. jún. 20. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, mert mi nem ismerjük a srácot.
2009. jún. 20. 20:01
 3/3 anonim válasza:
Szerintem kapd be neki tövig, a végén meg nyeld is le, attól biztos jobb kedve lesz
2011. márc. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!