Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megtudom szerezni azt a pasit amelyik tetszik, de megtartani nem megy? Mintha nem is őt akartam volna.
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 23:36
11/18 A kérdező kommentje:
16/L
De bak a horoszkopóm..:DMert ráknak kéne lennie?:D
2009. jún. 19. 23:59
12/18 anonim válasza:
Nem, csak azt hittem Ismerlek. De akkor nem. Én arra várok, hogy jöjjön az igazi, és akkor lehet hogy nem azon agyalok majd hogy mikor dobom,hanem hogy hogyan tovább;)
13/18 A kérdező kommentje:
Én már a nagy Ő-re nem várok...mert már jött...csak "elisment"..:(((
2009. jún. 20. 00:01
15/18 A kérdező kommentje:
Akit valszeg nem unok meg két nap alatt.:D
De azért nyugi neked is jönni fog.:PPP Pont amikor nem számítasz rá.:P
2009. jún. 20. 00:03
16/18 anonim válasza:
XD
Sablonszövegek...:D
De azért reménykedem, 1x tényleg egymásra találok valakivel :)
Na sok sikert, ki tudja, lehet majd összefutunk még :D
Szia :)
17/18 A kérdező kommentje:
Jaja:P
Szia.:)jóéjt.
2009. jún. 20. 00:05
18/18 anonim válasza:
velem is full ez van amikor már meg van egyszerűen nem kel már nem szeretem meg ienek.. furcsa .. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!