Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám kiengesztelni?
Figyelt kérdés
hallika..:) szóval van 1 barátom,és össszeveszett a haverjával..és nekem mondta h ne legyek barom és ne b*sszam fel az agyát.. ez nekem szarul esett,mivel én mindig jot akartam neki..és megmondtam h rosszul esett ..és mindig viccelődünk..de besérült..mert emgmondtam a magamét neki..de tudom/érzem hogy szeret.. csak besérült..nagyon szeretem..mert szeretem.csak mondta h ne legyek bar*m meg hülye meg k*csög.. és ilyesmi.. szórakozni szoktunk a jajjde dilis.meg pocok meg ilyesmi..de hogy k*csög.. ez már sok volt.. rosszul esett neki mikor mondtam mivel..ő csak viccből mondta..pedig csak segíteni akartam neki.. (sok választ írjatok lécci)
előre is nagyon köszönöm..puxxy
15/L
2009. jún. 19. 21:54
1/7 anonim válasza:
inkább neki kéne kiengesztelnie téged... nekem ilyesmit nem lenne esélye mégegyszer mondani, mert az első ilyen eset után tipliznék, de te tudod 21/L
2009. jún. 19. 21:57
2/7 A kérdező kommentje:
de nagyon mérges volt.. és csak viccből mondta.. vagyis azt mondta..csak nekem esett rosszul..:(
2009. jún. 19. 21:58
3/7 anonim válasza:
Csak egy icipicit gondolkozz el azon, hogy mennyire tisztelhet, ha viccből ilyet mond. Na jó, ne gondolkozz, segítek: semennyire. Abba bele se megyek, hogy mennyire szerethet, mert nem akarlak mégjobban elkeseríteni.
2009. jún. 19. 22:21
4/7 A kérdező kommentje:
de szeret..csak ideges volt.mert nem ugy jönnek össze dolgok..meg összeveszett a haverjával..meg ilyesmi..:S
szeret mert 2 éve 1ütt vunk..és sosem mondott ilyet.. csak nem akar a szemembe nézni.. megfognám a kezit..és nagyon gyengén. megfogja ő is.. mert szoktunk hülyülniii..meg ilyesmi..csak nah..:(
2009. jún. 19. 22:24
5/7 anonim válasza:
Édesem, úgy is veled lehet két évig, hogy egyáltalán nem szeret, csak mondjuk akármit megcsinálhat veled/melletted. De tegyük fel, hogy szeret, akkor viszont hol a tisztelet? Na mindegy, de ha nekem idegességből ilyet mondana a barátom, akkor is megmondanám neki, hogy arra lehet szépen hazamenni. Beszéld meg vele, hogy ez nem jó, bár nem úgy veszem észre, hogy nagyon zavar. Ha egyszer lek*rváz, és arra fogja, hogy ideges volt, és viccből tette, arra is fejet hajtasz?
2009. jún. 19. 22:27
6/7 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, csak kicsit felhergelni, hogy észrevedd, hogy ez nem jó, és hogy meg kell beszélnetek, hogy ne rajtad töltse ki a dühét.
2009. jún. 19. 22:28
7/7 A kérdező kommentje:
jajj dehogy hajtok.. de idegesít..és ha 2en leszünk nem tok hozzászolni.mert.. nemtudom hogy kezdjek bele.. :( érzem hogy szeret..mert van 1 unokatesóm..akivel joba vannak..meg mindig 1ütt vannak..és ő meésli h nem érdekli más csakis ÉN.. de a pasim ezt nem tudja hogy.. megdumm.. :$ :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!