Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátom, mivel tudnám kiengesztelni?
Csak tippeket mondjatok,hogy ha ti összevesztek a párotokkal, akkor mit csináltok, nem szavakkal, és nem is megcsalással bántottam meg, meg semmi ilyesmi, csak a stílusom nem tetszett neki meg ilyesmi meg más dolog, nem szeretném leírni a pontos okát, mert csak annyit szeretnék tőletek kérni, hogy tippeket mondjatok!
(Elakar hagyni, pedig semmi ok nincs rá szerintem. NINCS 3.SZEMÉLY.)Lassan 3 éve vagyunk együtt
"Nem tippet adnék hanem tanácsot. Ha nem tetszik neki a stílusod, akkor nem tud elfogadni téged. Meg akar változtatni, irányítani akar. Hagyd ott mielőtt ő hagyna ott téged é sez a fájdalmasabb dolog."
Öcsém, azér ne haragudj de egy kapcsolat nem csak ilyen ukk-mukk-fukk mint ahogy most leírtad.
Meg is lehetne ám mindezt fordítani: te nem tudsz az általad szeretett személyért egy kicsit változni? Kölcsönösség, tudod mi az? És pont írta a kérdező, hogy nem akarja otthagyni, erre föl ilyenre bíztatod. Elég sajnálatos életed lehet.
3 éve vagytok együtt és nem tudod hogy mivel engeszteld ki a párod???TE jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen világban élünk!!!
Ezek szerint sosem figyelsz a párodra!(bunkó) Fogadjunk állandóan csak magadra gondoltál!Megérdemled hogy dobjanak!
Üdv!
Ez OFF, de a kedves eddigi válaszolók nagyrészének írnám, hogy a kérdezőt nem szidni kell hanem segíteni és megválaszolni a kérdését.
Amúgy válasz:
Mit szólsz ahhoz, hogy veszel neki valamit? Esetleg egy kis maci, akármi, aminek tudod hogy örülne.
Bocs az off-ért!
De szerintetek nincs igazam?
Ez a kapcsolat amúgy sem fontos kapcsolat , már csak a leírtak alapján is.és ha valakivel 3 éve vagyok együtt akkor már illene tudni hogy mivel engeszteljem ki és nem vadidegenek sablonos tanácsait fogadnám meg.
Kit kell megb.sznom?
Nincs igazad!!
És ez a kapcsolat igenis is fontos, mind a kettőnknek! Mi mindent megtudunk beszélni, ezt is nagyon szépen megbeszéltük, csak ötleteket kértem, meg tanácsot.
Paraszt! Meg ha nem lenne fontos ez a kapcsolat nem lennénk 3 éve együtt.
bla.bla.bla!
Mit is írtál?
Ha minden rendben akkor miért sírsz itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!