Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottam. Megviseli a másik felet is?
Figyelt kérdés
két év nem zökkenőmentes kapcsolat után szakítottam a barátommal mert úgy éreztem nem foglalkozott velem eleget. megviseli a férfit is még ha nem is volt nagy szerelem köztünk? nem mondott semmit mikor elmondtam neki az okokat én kicsit sírtam, majd elment2012. ápr. 17. 09:35
11/11 anonim válasza:
Felesleges ezen gondolkodnod. Én is nagyon sokat filóztam rajta, hogy miket érezhet az exem (én nem majdnem minden nap, hanem minden áldott nap látom). De az az igazság, hogy bármennyit is gondolkodom, nem fogok rájönni, megkérdezni se fogom, tehát felesleges gondolkodni rajta. Ráadásul ezek az érzelmek hullámokban jönnek nálad is és nála is, tehát a válasz is megvan:
Van amikor haragszik rád, van amikor magára haragszik, van amikor sajnálja magát, van amikor téged sajnál, van amikor idealizál és nagyon szeret, és van amikor arra gondol, hogy te őszintén szeretted. Olyan ez mint az inga, most valószínűleg mindketten szélsőséges érzelmeken mentek keresztül, amik aztán szépen lassan lecsillapodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!