Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az annyi?
Nézd, neked nem dugni kéne, hanem tanulni. Nem tudom hány éves lehetsz, de 13 és 16 közé saccollak.
Az egy dolog, hogy nincs ékezeted, de ettől még lehetne érthetően írni. Segítek.
A mondatokat ne úgy írd le, ahogy a fejedben kavarognak, hanem összeszedetten, tagoltan. A mondat eleji betű mindig nagy. A szavak közé mindig szóközt rakunk. Na, ha most leírod ezek után valahogy a mondataidat megint, talán válasz is fog rá érkezni, mivel akkor talán megérti valaki a kérdésedet.
Egy IGAZI kapcsolatban akkor sem ítél el a másik, ha az első randin fekszetek le. Téves elképzelés, hogy ez büszkeség, tartás, vagy erkölcs kérdése. Mindenkinek más fér bele a saját maga alkotta elképzelésekbe.
Én az első találkozón (szűz voltam) lefeküdtem a pasival. Azóta a férjem, és soha nem ítélt el azért, mert egy (jó értelemben vett) szexéhes ribi voltam.
Szerintem mindegy mennyit vársz. Aki csak lyukra játszik, az vár, aztán lelép 2 hét / 1 hónap / 2 hónap múlva. Közben párhuzamosan fűzi az újakat.
Aki komolyan akar téged, annak megint csak mindegy.
Valószínűleg ezt ésszel nem fogod felfogni, úgyhogy inkább a többi olvasónak írom: a nyelv egy közös kincsünk, amit művelnünk kell minden formában. Azáltal, hogy úgy fogalmazol, mint egy értelmi fogyatékos, pont hogy pusztítod a nyelvet magadban.
Ha valaki SMSt ír, ott anyagi oka van a sok rövidítésnek, de itt igenis lehet rendesen fogalmazni.
Majd érettségin nagyot fog nézni a tanár, mikor már öntudatlanul is olyan szavakat fogsz leírni, hogy "mind1".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!