Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány és én már régóta bele vagyok zúgva és ezt tudja ő is. Csak annyi a baj hogy egy gyógyszertől elhíztam és nem tudom hogy foggyak le. Milyen ételekkel, tornával?
Figyelt kérdés
Már régebben volt már kapcsolatom mással csak elhíztam sajnos. 12F2012. márc. 17. 15:11
1/6 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szedsz?
12 vagy, 4 éve múlva a legjobb pasi lehet belőled.
Egészséges táplálkozás és egy kis sport kell neked.
sok zöldség! Sok folyadék, kevés cukros.
2/6 anonim válasza:
Ja és ne egyél soha elefánt adagot zsíros kajákból.
Ha nagyon éhes vagy, akkor néha megeszel pl. egy joghurtot.
Nem fekszel le 18:00 -kor aludni. A tea még jó ötlet, de nem ezek az üdítő teák. Viszont vigyázni kell vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Béres cseppet szedtem. és köszi a sok tanácsot! tényleg nagyon nagyon köszi
2012. márc. 17. 15:34
4/6 anonim válasza:
Nagyon szívesen.
Én szedek vitamint és eddig 2x nem aludtam jót éjszaka, amikor éppen úgy döntöttem, hogy bérescseppet szedek.
Igaz, akkor 2 után feküdtem le, tehát ezt nem fogom rá a béresre, mert amúgy jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké THX sokszor
2012. márc. 17. 15:45
6/6 anonim válasza:
Én totál ugyanilyen voltam 12 évesen! Elkezdtem küzdősportolni,edzőterembe járni,okosabban étkeztem,ma már minden lány megnéz:) Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!