Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi baja lehet? Lányok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet? Lányok, ti talán segíthettek

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jóbarátok vagyunk.Vagyis én nem mert én szerelmes lettem belé de ő elzárkózott az ilyen dolgok elől.Mostanában nemtudom mivan vele.Elkezdett elég bántóan viselkedni.És néha féltékenységi rohamai vannak, például ha egy másik lánnyal beszélgetek vagy egy lány mellett ülök valahol és ő meglátja.Akkor utánna kapom is hogy milyen nőket szedek össze meg hogy miért akarok vele lenni(az említett lánnyal)meguntam-e a barátnőmet.Pedig ilyenről szó sincs, nem a barátnőim.. nekem ő kellene de ő nemet mondott, mostmeg féltékenykedik ha más lányokkal vagyok.. Miért lehet ez?Csak több figyelemre vágyik?Pedig majdnem minden nap beszélgetünk..Én tiszeletben tarom hogy nemkellek neki de ő meg nemtudom mitakar... szerintetek mivan vele? segítsetek.. a lány 18 éves én pedig 19
2009. jún. 19. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem szeret csak fél a kapcsolattól vagy nem tudom,beszélgess vele
2009. jún. 19. 19:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Én próbálok vele beszélgetni de mindíg tereli a témát és ha nem, akkor aztmondja hogy örül hogy barátok vagyunk... Én nem akarom azthinni hogy szeret mert nem akarom beleélni magam... de nemtudom mit gondoljak
2009. jún. 19. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele leülni erről beszélni akkor írj neki egy levelet.Lehet e-mailban.Mindenképp az legyen az első mondatod,hogy neked nagyon fontos amit mondani akarsz és hallgasson meg vagy ha nem akkor inkább (most durván fog hangozni) felejtsen el örökre.Nem hiányzik neked ez a "féltékenykedése".Csak tippet adtam.
2009. jún. 19. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
nem lehet h volt már olyan kapcsolata amikor nagyon szeretett vkit aztán a srác hirtelen szakított vele és attól fél h teis ezt teszed vele,mert ha így van akkor szerintem csak az kell h beszéljetek komolyan és mutasd meg neki h szereted,a lányok szeretik ha valaki aztmondja "szeretlek" de azért jobban ellehet hinni ha megpróbálod neki bebizonyítani.fontos h ne támadd le hanem fokozatosan halagy dicsérgesd meg ilyesmi de mondjuk ehez meg már teértesz:D(lány voltam)
2009. jún. 19. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát 2éve volt egy barátja, tudom hogy nagyon szertték egymást mert akkori ismertem.Annak elég rossz vége lett mert a srác választhatott hogy angliába megy tanulni vagy vele marad.El sem köszönt csak akkor telefonált mikor már Londonban volt.De ha belegondolok énmeg katonának készülök.Azis olyan hogy bármikor mennem kell és nem is választhatok.De ha tudnám hogy kellek neki akko gondolkodás nélkül lemondanék arról az álmomról hogy katona legyek.
2009. jún. 19. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Tudod énis voltam így 1szer 1 sráccal ugyanezt tettem vele amit most leírtál h ő tett veled......én azért voltam ilyen mert volt 1 másik srác aki bejött nekem és úgygondoltam h ha a srác(aki abban a helyzetben volt mint te)rámmozdoul akk engedekneki és komolyan csak arra vártam h aztmondja h szeret(ezt már írta nekem msn-en de az nemérdekelt mert gondoltam ha szeret akk megtudja mondan élőben is)szóval ha a szemembe mondta volna akkor tuti h lesmárolom és összejövünk de nem mondta így nemfoglalkoztam vele......ennyi(ha szereted akk mond a szemébe aztán v összejöttök v megsem érdemel......próbáld meg sztem)NINCS MIT VESZÍTENED!!!
2009. jún. 19. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Na figyelj(az utolsó előtti vagyok)ha tudja h katonának készülsz akk tuti h az a baja h fél h elveszít szerintem ha igazán szereted akk mond meg neki h nagyon szereted és h érte bármire hajlandó lennél meg ilyesmi szóval ami a szívedből jön de ha nem akar veled beszélgetni akk szerintem ne mond neki előre h "beszélnünk kell" hanem hirtelen mikor nemis számít rá:D(sok sikert:!!)
2009. jún. 19. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
igazából sztem akkormég nemkellettél neki, de mosthogy látja h más lányokkal beszélgetsz azmár bántja, mert nemtesz jót a büszkeségének, próbál maga mellett tartani, h tecsak epekedj utána továbbra is, és ne nézzél rá más lányokra. az ilyen lányoknál sztem vmi nemoké. most vagy kell egy pasi, vagy nemkell. deha nemkell akkor hagyja már had éld az életedet. sztem próbáld meg mégeccer h elhívod vhova, összejhövés céljából, ha megint nemet mond akkor hagyjad a francba, nemiskell h a barátja legyél az ilyennek.
2009. jún. 19. 19:56
 9/13 A kérdező kommentje:
nemtudom mert ha említem neki hogy én bizony szeretem és de jó lenne..akkor aztmondja hogy jó hogy vagyok neki..ha rákérdezek hogy szeret-e..azt mondja hogy igen persze én vagyok a legjobb barátja..
2009. jún. 19. 20:09
 10/13 A kérdező kommentje:
szóval nem mond most nemet de igent sem... igazából semmit sem mond
2009. jún. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!