Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-22 közötti lányok, mennyire "kiábrándító" a céltalanság?
Mindenkinek vannak céljai...
Attól, hogy te nem tudod még mivel akarsz foglalkozni, nem vagy céltalan. Keresed a helyed.
Az a kiábrándító h ha nem is próbálsz rájönni,csak ülsz a popódon.Ha viszont látni rajtad h próbálkozol akkor semmi gond.Az ember nem mindig tudja h pontosan mi akar lenni ;)
17/L
Ja, az előbb találtam ki, hogy nekem az a célom, hogy megtaláljam a célom.
Kérdés megoldva. Köszönöm. :D
Megmondom őszintén, nekem nagyon. De ha mellette azért próbálkozik, akkor nem zavar.
Barátom szenvedett jó ideig. A sulit elkezdte, de nem szerette, nem járt be, többet volt passzív féléven, mint aktívon. De közbe ami papírja volt, azzal se akart elhelyezkedni, mást meg nem talált.
Azért néha már eléggé ki volt a f.szom a dologgal. Szerintem ha sokig húzza a dolgot, rámegy a kapcsolatunk, pedig barmira szeretem. De kiábrándító volt, hogy semmi célja.
De szerencsére összeszedte magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!