Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki így játszani valaki érzekmeivel van olyan fiú még aki egyálltalán nem ilyen?
Figyelt kérdés
még csak 14 vagyok de annyiszor átbasztak
valaki meg fapofával játszadozik a lányok érzelmeivel
van egyáltalán olyan fiú aki nem ilyen és tudja mit akar?
2012. ápr. 16. 17:33
11/18 anonim válasza:
Őőőő, honnan tudod, hogy velem nem csak játszanak?
12/18 anonim válasza:
látszik a test beszédedből xdd
13/18 A kérdező kommentje:
elnézést de azért nem vagyok egy primitív egyszerű liba
2012. ápr. 16. 18:33
14/18 anonim válasza:
Testbeszédemből? :D Nem látod, tipikusan úgy írok a klaviatúrán, hogy látszik a világfájdalmam, amit a sok kihasználás és magányosság okozott:D Grafológiából a mai teljesítményed egyes:D
Kérdezőnek: Jó, rendben, vettem, de akkor sem írunk ilyeneket. Még egyszer mondom, figyelj az olyan srácokra, akiket eddig észre sem vettél. Lehet nem olyan vagányak, és nem olyan jóképűek, de lehet, hogy boldoggá tudnának tenni.
15/18 A kérdező kommentje:
ezt nekem irtad hogy boldoggá tudnak tenni azok is akik körülöttem vannak?
2012. ápr. 16. 19:39
16/18 A kérdező kommentje:
ja rájöttem csak nem figyeltem oda
2012. ápr. 16. 19:41
17/18 anonim válasza:
szerintem egy műf*sz is boldoggá tud tenni XDD F/19 sőőt talán én is :P
18/18 anonim válasza:
Velem ponthogy a csajok csinaljak ezt :/ en sosem tennem ezt egy csajjal!! teljesen megertelek 15f ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!