Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinte kövér vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinte kövér vagyok, és szakítani akar. A legjobb döntés volt, hogy szakítottam, ugye?

Figyelt kérdés

2 év után azt vágja a fejemhez, hogy meghíztam( 2 kilót szedtem föl), és ha nem fogyok le, akkor elhagy. Én megelőztem, és még aznap összeszedtem a ruháit és az ajtó elé raktam. Ez mind tegnap reggel kezdődött. Reggeliztünk, és azt vágta a fejemhez, hogy ne zabáljak annyit, mert már így is dagadt vagyok. Azt hittem csak viccel. De teljesen komolyan elém állt, és azt mondta, hogy már nem lát olyan vonzónak, mint annak idején, és fogyózzak. Mindig is így néztem ki, sőt, amikor megismerkedtünk 5 kg-val nehezebb voltam. Nem értem mi lett vele, semmi előjelét nem láttam, hogy baj van a kapcsolatunkkal. Minden nap szerelmeskedtünk, sokat jártunk el ide-oda, külön is, és kettesben is. Tervezgette a lánykérést, erre most ez van. Megfenyegetett, hogy elhagy, ha nem kezdek el fogyózni. Nagyon megbántott. Megkértem, hogy költözzön haza, gondolja át mit és hogyan mondta. Elmondtam neki, hogy ne reménykedjen abba, hogy visszafogadom. De iszonyatosan hiányzik, és hatalmas fájdalmat okozott nekem. Még mindig szeretem, de a haragom most erősebb. Nektek mi a véleményetek? Jól tettem, amit tettem?

Amúgy olyan alakom van, mint balról a második lánynak. 174 cm magas vagyok

[link]

2012. ápr. 16. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami más oka van a dolognak. Ha eddig tényleg minden rendben volt köztetek, és nem fokozatosan lett ilyen hanem egyik pillanatról a másikra, akkor szerintem valami olyasmi állhat a háttérben, hogy bár szeret de csinált valami rosszat, vagy téged akar megóvni valamitől, és úgy gondolta könnyebb lesz ha megbánt. Viszont sajnos ez esetben nem udom hogy szedhetnéd ki belőle hogy valójában mi is volt a probléma..nem tudsz mit csinálni, fogadd el a helyzetet.
2012. ápr. 16. 14:59
 12/23 Normálisvagy? ***** válasza:
100%

Igen, jó döntés volt!

Sajnálom, és azt is elhiszem, hogy hiányzik, de egy ilyen kijelentés után szerintem ne fogadd vissza!

Amúgy semmi baj nincs az alkatoddal! Ha van időd sportolj többet és étkezz egészségesebben, az a pár kiló+ hamar lefog menni, és akkor majd meglátja, hogy mit is veszített!

2012. ápr. 16. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
14:59-essel egyetértek. Sztem is más áll a háttérben, söt, ezt nem is gondolta komolyan. Mondjuk akkor se kellett volna ekkora bunkónak lennie. Hadd érlelödjön most egy ideig, ha akarja úgyis elmondja miért is viselkedett igy.
2012. ápr. 16. 15:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Tudjátok, bízom abban, hogy tényleg az alakommal volt baja, és nem csalt meg. Az nagyobb fájdalom lenne számomra. Bár most már úgy is mindegy. :( Köszi az eddigi válaszokat.
2012. ápr. 16. 15:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy kivel csalt meg. Valószínűleg csak felvezetésnek szánta, hogy később majd ráfoghassa, hogy ezért csinálta mert kövérnek érez.

Egyébként nem válna károdra ha tényleg fogyóznál (értsd. mozgás és nem koplalás) egy kicsit, új pasi keresésénél előnyös.

2012. ápr. 16. 17:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Egy pasi miatt sem fogok fogyni, 65 kg vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Ráadásul elkezdtem zumbára járni, igaz még csak 2 hete járok, akkor még szó nem volt a kövérségemről. Viszont írt egy sms-t, amikor olvastam, azt hittem lefordulok a székről. Igazatok volt, tényleg ürügy volt ez a fogyás dolog. Kiderült, hogy összejött a volt nőjével, akivel előttem járt. Az a legviccesebb az egészben, hogy a csaj éve volt zsírleszíváson, és még mindig nem néz ki úgy mint én.(minden beképzeltség nélkül mondom) Hát ennyit erről. Nem tudom mi volt a baj velem, lehet a másik jobban sz.opott. Bocsánat a kifejezésért, de már tényleg nem tudok mire gondolni.
2012. ápr. 16. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy kidobtad és nem vártad meg, hogy ő ejtsen a másik nőért, ez a bunkó meg se érdemelt téged. Találsz majd egy jobbat! És nem vagy kövér, normális, nőies alakod van.
2012. ápr. 16. 18:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom hogy így alakult, tudom mennyire nagyon fájhat ez most neked. Sok erőtés kitartást!
2012. ápr. 16. 18:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Rám fér most minden kedves szó, még fel sem fogtam teljesen ezt az egészet. Folyton a házasságról beszélt, meg a gyerekről, hogy mennyire szeretne. Erre meg ezt kapom. Mindegy, legyen boldog azzal a riheronggyal. Úgy látszik az exem azt szereti, ha csalják és alázzák, mert ezt kapta régen ettől a nőtől, 3 éven keresztül.
2012. ápr. 16. 18:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Rettenetesen sajnálom, tudom mit érzel most. Nincs más dolgod mint túllépni, ami nagyon nehéz lesz. Ö meg sztem olyan szinten meg fogja bánni, de már késö lesz. Igy megsebezni a másikat... Fel a fejjel!
2012. ápr. 16. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!