Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennék 1 hétre nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennék 1 hétre nyaralni a barátaimmal, de a barátnőm nem enged. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eleve úgy kezdtem, hogy jöjjön ő is, de mondta, hogy kettesbe akar menni velem. Felajánlottam neki azt is, hogy akkor menjünk el kettesebe pár napra valahova Magyarországon, de az se jó. Külföldre akarna jönni és csak ketteseben. Abba benne van, hogy akár oda is mehetnénk, ahova a barátaim mennek, de csak ketteseben akar. Mindezek mellett ő is megy pár napra utazásra, vinni akar engem magával, (kb 50 fős társasággal megy), viszont akkor én miért menjek vele? Ráadásul a két utazás időpontja üti egymást...De azt mondja, hogy a nyaralás a párokról szól, és az együttlétről. De ha nem fogok menni, szarul fogom magam érezni, mert rossz lesz, mit hagytam ki...
2012. ápr. 16. 08:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, rendszertani besorolásod: homo sapiens, hím, papucsállat.
2012. ápr. 16. 13:14
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha ilyesmit olvasok, mindig eszembe jut a Másnaposokból a fogorvos csávó idegbeteg, hisztériás, betegesen kisajátítós, elmebeteg csaja:DD
2012. ápr. 16. 13:20
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt fogom neki mondani, hogy menjünk el, és majd külön hotelben leszünk, a város másik felében. Kívancsi vagyok erre mit fog mondani.
2012. ápr. 16. 14:20
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

én azt mondanám a helyében hogy menj egyedül akkor,de mire visszajössz, a cuccaid már össze lesznek pakolva

ennyi idősen már komolyabban kellene gondolkodnod,és nem a haveerokkal sárgaföldig ivás kellene hogy a lényeg legyen

2012. ápr. 16. 15:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Persze utolsó,álljon haptágba,mert ő a Miss Királykisasszony.

Tudod vannak barátok is,nem csak a nő szoknyája.És ha ezt nem érti meg a csaj,akkor Au revior,ahogy mondja a francia.

Nekem például egy nő ne dirigáljon,mit is képzel,mert puncija van?

Édesanyám meg édesapám nem dirigál nekem,nem,hogy egy csaj.

Kicsit azét gondolkodjatok el,vagy keressetek egy papucskát ha az nektek megfelel

2012. ápr. 16. 15:38
 26/28 anonim ***** válasza:
A kérdező barátnője ezek alapján úgy néz ki, hogy talált...
2012. ápr. 16. 16:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de én lány vagyok és én is szeretek a kapcsolatomban dirigálni, de erre még én is azt mondom hogy nehogy engedj neki!Azt még megértem hogy nem akar elengedni velük mert azért én sem szivesen engedném külföldre a haverjaival , nagy ott a csábítás pedig én aztán 110%ban megbízok benne, na de az hogy te hívtad hogy menjen veletek és erre is nemet mond...na ez már durva. Én azt csinálnám a helyedbe hogy megmondanám hogy márpedig én megyek, veled vagy nélküled. A szakítás csak üres fenyegetés, ha meg tényleg szakít akkor ugyis visszajön mert átgondolja meg beszél a barátnőivel és remélhetőleg elmondják a hülye fejének hogy nicns igaza..ha meg tényleg szakít és nem jön vissza akkor meg nem is szeretett...aki ilyenért szakít az nem szeret.

20L

2012. ápr. 17. 13:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta: ("én is kiakadnék ha a párom a haverjaival menne komolyabb nyaralásra,engem meg letudna valami gagyibbal").Én ettől függetlenül simán elmennék nélküle is, ha ő nem akarna velem jönni külföldre. Úgyhogy kedves ezt válaszoló!: Szerintem ez nem olyan nagy gáz, így legalább neked is lesz időd bőven átgondolni ezt az egész kapcsolatot.

Te meg kérdező!: Cselekedj úgy, ahogyan érzed!.! Viszont szerintem a barátnőd ezt rosszul gondolja, mert a nyaralás az nem feltétlenül csak a párokról szól. PL:

Céges nyaralás, de igen lehet ez akár barátokkal is függetlenül attól, hogy barátnőd van, vagy sem.

Mindenesetre dönts a legjobb belátásod szerint.

2018. jún. 30. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!