Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennék 1 hétre nyaralni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennék 1 hétre nyaralni a barátaimmal, de a barátnőm nem enged. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eleve úgy kezdtem, hogy jöjjön ő is, de mondta, hogy kettesbe akar menni velem. Felajánlottam neki azt is, hogy akkor menjünk el kettesebe pár napra valahova Magyarországon, de az se jó. Külföldre akarna jönni és csak ketteseben. Abba benne van, hogy akár oda is mehetnénk, ahova a barátaim mennek, de csak ketteseben akar. Mindezek mellett ő is megy pár napra utazásra, vinni akar engem magával, (kb 50 fős társasággal megy), viszont akkor én miért menjek vele? Ráadásul a két utazás időpontja üti egymást...De azt mondja, hogy a nyaralás a párokról szól, és az együttlétről. De ha nem fogok menni, szarul fogom magam érezni, mert rossz lesz, mit hagytam ki...
2012. ápr. 16. 08:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"de azt mondja, hogy ha van egy komoly kapcsolatom, furán jön ki, hogy mással mennék el nyaralni..."

Szerintem meg az furcsa egy komoly kapcsolatban, hogy nem mer elengedni, sőt, társaságban sem akar menni, csak és kizárólag kettesben. Te mondd le az utazásodat, mert az hülyén jön ki, de ő a sajátját nem mondja le? Érdekes egy csaj, mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok.

2012. ápr. 16. 08:56
 12/28 A kérdező kommentje:
tavaly voltunk együtt kettesben...egy távoli szigeten. Így viszont ha nem enged, én se megyek vele szívesen oda ahova akar...
2012. ápr. 16. 08:58
 13/28 anonim ***** válasza:
...úgy is be fogsz csicskulni neki....HIBAAAA!!!!
2012. ápr. 16. 09:10
 14/28 anonim ***** válasza:

A csaj önmagának mondott ellent!

Hiszen ő ugyanazt akarja amit te. Csak ő 50 fős táborral, te meg baráti társasággal.

Szóval hogy is van ez?

2012. ápr. 16. 09:16
 15/28 anonim ***** válasza:
Ilyen nőt ne lökjön mégegyszer az utamba a Jóisten! Egyszer már volt nekem is ilyen, az is elagart rángatni mindenféle osztálykirándulásra (amit én finanszíroztam volna 100%-ban), de arra sosem volt kapható, hogy kettesben menjünk valahová. Ilyentől meg kell szabadulni, és egy könnyet se ejteni miatta. Mond meg neki, hogy igenis mész a haverokkal, és ha emiatt otthagy, röhögj az arcába.
2012. ápr. 16. 09:25
 16/28 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta, hogy velem szeretne lenni, és csak velem akarna menni. Az ő kirándulása ingyenes lenne nekem. De a baráti nyaralásomra azt mondta, vagy elfogadja, vagy szakít.
2012. ápr. 16. 09:29
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

Áh, ki kell dobni az ilyet. Már ne is haragudj, de a szerelem lehet mézesmadzag, de lánc is. Ez a lánc verzió, amikor közös megegyezés helyett az egyik dirigál.

Meg miaz, hogy haverokkal nem mehetek el? Én az a fajta ember vagyok, aki többre becsüli a barátait, mint egy nőt, aki a fene tudja, mikor lép le, ha olyanja van, és egy ilyenért tegyem kockára a régi haverokat, akikkel már annyi mindent átéltem? Röhögve szoktuk beszélni egy sör mellett, hogy ki hogy dobta ki azt a sárkányt, aki rövidpórázra akart fogni minket. Legyél erélyesebb, és mond meg, mit szeretnél, ha meg akadékoskodik, nem is szeret, csak uralkodni akar rajtad. Akkor tényleg dobni kell a nőt, szerelem ide vagy oda.

2012. ápr. 16. 09:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta komolyan gondolja velem, de így nem tud építeni rám, hogy a barátok fontosabbak. 28 éves vagyok. Ő 27.
2012. ápr. 16. 09:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Hisztis pitsa.Kérdező ne haragudj de akkora egy papucs vagy.Ezt ne hagyd,van egy haverom annak kajak az asszony dirigál.El kell kéreztetni,igen jól hallottad kéreztetni ha akar jönni bulizni,néha elengedi a felesége.

Milyen már ez könyörgöm,mit gondolnak egyes nők nem értem.

Még dirigál,nekem egyszer próbálná meg egy határozott mozdulattal kib_sznám úgyhogy a lába nem érné a földet.

Jock Ewing mndta jól:,,Fiam egyet jegezz meg,a nőnek a konyhában a helye nem pedig a tárgyaló asztalnál".

Nagyon nagy igazság van benne.

Nem anyukád,nekem édesanyám se dirigál nem,hogy egy nő.Állitsd le,vagy dobd ki,hidd el,egy házisárkány ide látom,menekülj vagy állj a sarkadra,és mond ezt:,,Nem tetszik,lehet menni el,de akkor most döntsd el,egyszer lépsz ki az ajtón utánna vissza nem jössz azt garantálom neked."

Ne hagyd magad,nem enged akkor is menj el,szakít,tessék ott az ajtó már mehetsz is.

2012. ápr. 16. 10:34
 20/28 anonim ***** válasza:
Azért kedves kommentelők, ne essetek át a ló túloldalára. Nem azzal van a baj, hogy egy nő dirigál egy férfinek, hanem azzal, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél a másiknak. Óriási különbség! 22/F
2012. ápr. 16. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!