Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennék 1 hétre nyaralni a barátaimmal, de a barátnőm nem enged. Mit tegyek?
"de azt mondja, hogy ha van egy komoly kapcsolatom, furán jön ki, hogy mással mennék el nyaralni..."
Szerintem meg az furcsa egy komoly kapcsolatban, hogy nem mer elengedni, sőt, társaságban sem akar menni, csak és kizárólag kettesben. Te mondd le az utazásodat, mert az hülyén jön ki, de ő a sajátját nem mondja le? Érdekes egy csaj, mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok.
A csaj önmagának mondott ellent!
Hiszen ő ugyanazt akarja amit te. Csak ő 50 fős táborral, te meg baráti társasággal.
Szóval hogy is van ez?
Áh, ki kell dobni az ilyet. Már ne is haragudj, de a szerelem lehet mézesmadzag, de lánc is. Ez a lánc verzió, amikor közös megegyezés helyett az egyik dirigál.
Meg miaz, hogy haverokkal nem mehetek el? Én az a fajta ember vagyok, aki többre becsüli a barátait, mint egy nőt, aki a fene tudja, mikor lép le, ha olyanja van, és egy ilyenért tegyem kockára a régi haverokat, akikkel már annyi mindent átéltem? Röhögve szoktuk beszélni egy sör mellett, hogy ki hogy dobta ki azt a sárkányt, aki rövidpórázra akart fogni minket. Legyél erélyesebb, és mond meg, mit szeretnél, ha meg akadékoskodik, nem is szeret, csak uralkodni akar rajtad. Akkor tényleg dobni kell a nőt, szerelem ide vagy oda.
Hisztis pitsa.Kérdező ne haragudj de akkora egy papucs vagy.Ezt ne hagyd,van egy haverom annak kajak az asszony dirigál.El kell kéreztetni,igen jól hallottad kéreztetni ha akar jönni bulizni,néha elengedi a felesége.
Milyen már ez könyörgöm,mit gondolnak egyes nők nem értem.
Még dirigál,nekem egyszer próbálná meg egy határozott mozdulattal kib_sznám úgyhogy a lába nem érné a földet.
Jock Ewing mndta jól:,,Fiam egyet jegezz meg,a nőnek a konyhában a helye nem pedig a tárgyaló asztalnál".
Nagyon nagy igazság van benne.
Nem anyukád,nekem édesanyám se dirigál nem,hogy egy nő.Állitsd le,vagy dobd ki,hidd el,egy házisárkány ide látom,menekülj vagy állj a sarkadra,és mond ezt:,,Nem tetszik,lehet menni el,de akkor most döntsd el,egyszer lépsz ki az ajtón utánna vissza nem jössz azt garantálom neked."
Ne hagyd magad,nem enged akkor is menj el,szakít,tessék ott az ajtó már mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!