Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "törvényes" ez? Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ha párommal vagyok együtt, szeretek leforgatni a fejemben egy megtörtént szitut egy sráccal (aki egyébként taszít), így tudok csak elmenni általában!Persze, igazából nem akarok semmit a sráctól, imádom a páromat!!Előre szólok, hogy a bunkó válaszokat jelenteni fogom, úgyhogy ésszel:D2012. ápr. 15. 22:52
21/28 anonim válasza:
mondom én, hogy arra a kis időre túlélhető.
22/28 A kérdező kommentje:
uccsó elötti de bolond vagy:D:D mondjuk ez tényleg így van az itteni törvények szerint, de nem ezért mondtam igent, egyszerüen úgy éreztem! de nehezebb, mint hittem!
2012. ápr. 16. 00:12
23/28 A kérdező kommentje:
a "magyar gyerek" meg szerelmes, de nem érdekel...
2012. ápr. 16. 00:13
25/28 anonim válasza:
Látom, érted a humort:D Ugye akkor nem jelentettél?:D:D:D
Komolyra fordítva. Én tényleg nem értem. Oké, hogy szereted. De egy házasság komoly dolog és egy életre szól.(legalábbis elvileg) Tehát csak olyannak szabad igent mondani, akivel az egész életedet letudnád élni. Még, ha a valóságban nem is lesz így.
26/28 menta34 válasza:
A szex akkor jó, ha nem kell másra gondolj...
27/28 anonim válasza:
Ő nem gondol másra... csak a pénzre!
28/28 A kérdező kommentje:
ma 0:21
Igazad van ezzel én is így vagyok, a házasság nem legóépítés, főleg, ha eltérő nyelvetek és kultúrátok van!!épp ezért kapkodni sem akarok! Ráadásul két helyen melózom,legalábbis elviekben, az egyik hely pörög, a másik nem, és ebből származnak gondok...
2012. ápr. 16. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!