Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan pasival aki még a volt barátnőjét szereti?
% évig jártam egy sráccal aki szintén az exébe volt belesve. Végig. Én meg nagy naivan vártam a csodát. Hagyd ott amig lehet, mert nálunk a lánynak csak csettinteni kellett amior szabad volt és a pasim ugrott. És hidd el ez nem változik meg valószinű ha igy ment bele ebbe a kapcsolatba téged sosem fog szeretni.
Én szarul jártam és 5 évet elsz*rtam az életemből igy. Nem éri meg.
Az 'ijesztő' 15:12 ees vagyok :)
Átérzem a szituációt teljesen amiben vagy, nekem is azt mondta amugy hogy nem jönne vele össze mert anno megcsalta a lány. De azért több kevesebb megszakítással állandóan tartották egymással a kapcsolatot, és a csaj mikvel tudta hogy számithat rá, sokszor ugrasztotta ha éppen ugy volt kellemes neki. És persze meg is csalt vele amikor csaj éppen egy kis szex erejéig komolyan vette.
Ugyhogy én tényleg teljesen őszintén azt ajánlom neked hogy akármennyire is fájdalmas (hidd el nagyon szerettem hiszen 5 évig kiktartottam mellette), hagyd ott és keress egy olyan pasit akinek te leszel a legfontosabb és az egyetlen.
(Zárójelben megjegyezném még hogy mivel 5 évrn keresztül nem hallottam azt a szót hogy 'szeretlek' az utána következő kapcsolatomra elég erőteljesen rányomta a bélyegét a dolog. Szerintem ne ess bele ebbe a hibába.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!