Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan pasival aki még a volt barátnőjét szereti?

Figyelt kérdés
Már 1,5 éve szakítottak,a lány megcsalta.most elvileg együtt"járunk"de nem titkolja hogy még mindig az exét szereti.Azt állítja nem jönne vele össze újra és velem eltudná felejteni.Csak hogy ez szerintem nem így megy.A szerelem vak...és szerintem megbocsátana neki de a lány most mással jár.félek ha ha lány újra szingli lenne bepróbálkozna.Én nagyon szeretem ezt a fiút de nagyon nehéz így élni.nagyon rossz érzés.Nemtudom hogyan tovább.Vagy csak túlreagálom?
2009. jún. 19. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

% évig jártam egy sráccal aki szintén az exébe volt belesve. Végig. Én meg nagy naivan vártam a csodát. Hagyd ott amig lehet, mert nálunk a lánynak csak csettinteni kellett amior szabad volt és a pasim ugrott. És hidd el ez nem változik meg valószinű ha igy ment bele ebbe a kapcsolatba téged sosem fog szeretni.

Én szarul jártam és 5 évet elsz*rtam az életemből igy. Nem éri meg.

2009. jún. 19. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:

15:12 vagyok

Izé :D 5 évig :)

2009. jún. 19. 15:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Uh, az utolsó elég ijesztően hangzik :D Ez a dolog nemrég derült ki,pár napja és mi lassan fél éve ismerjük egymást.Én is kérdeztem tőle: "És ki tudja, leszünk együtt 2 évig és egyszercsak az exed úgy gondolja hogy te kellesz neki akkor te egyből visszamész hozzá?" Erre azt felelte hogy nembiztos hogy összejönne vele újra mert már 1szer megcsalta és mi a garancia arra hogy nem teszi meg többbet.Ez igaz...de én továbbra is tartom magam a jól ismert "a szerelem vak" mondáshoz...és hát az utolsó válaszoló... :(
2009. jún. 19. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem tölteném be a pótlék szerepét. Akkor mennék bele a kapcsolatba amikor már nem felejtés céljából kellenék, hanem azért mert felkeltettem az érdeklődését, lát bennem valamit amit más nem. Bár teljesen nem tudom nálatok ez hogy zajlik, mert egyikőtöket sem ismerem. Talán adj egy két hónapot a kapcsolatnak és kérd meg, hogy őszintén mondja meg neked ha nem tud túllépni az előzőn. Lehet megérné, bár én várnék amíg teljesen elmúlik.
2009. jún. 19. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az 'ijesztő' 15:12 ees vagyok :)

Átérzem a szituációt teljesen amiben vagy, nekem is azt mondta amugy hogy nem jönne vele össze mert anno megcsalta a lány. De azért több kevesebb megszakítással állandóan tartották egymással a kapcsolatot, és a csaj mikvel tudta hogy számithat rá, sokszor ugrasztotta ha éppen ugy volt kellemes neki. És persze meg is csalt vele amikor csaj éppen egy kis szex erejéig komolyan vette.

Ugyhogy én tényleg teljesen őszintén azt ajánlom neked hogy akármennyire is fájdalmas (hidd el nagyon szerettem hiszen 5 évig kiktartottam mellette), hagyd ott és keress egy olyan pasit akinek te leszel a legfontosabb és az egyetlen.

(Zárójelben megjegyezném még hogy mivel 5 évrn keresztül nem hallottam azt a szót hogy 'szeretlek' az utána következő kapcsolatomra elég erőteljesen rányomta a bélyegét a dolog. Szerintem ne ess bele ebbe a hibába.)

2009. jún. 19. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez a nem biztos ebben az esetben inkább igennek tűnik.. Keress inkább egy olyan pasit, aki téged szeret. Hosszú távon tuti szétrombolná teljesen az önbizalmad ez a kapcsolat, nem hiszem, hogy hipp-hopp elfelejti az exét melletted.
2009. jún. 19. 19:36
 17/17 anonim válasza:
Nem..!.
2009. jún. 20. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!