Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan pasival aki még a volt barátnőjét szereti?

Figyelt kérdés
Már 1,5 éve szakítottak,a lány megcsalta.most elvileg együtt"járunk"de nem titkolja hogy még mindig az exét szereti.Azt állítja nem jönne vele össze újra és velem eltudná felejteni.Csak hogy ez szerintem nem így megy.A szerelem vak...és szerintem megbocsátana neki de a lány most mással jár.félek ha ha lány újra szingli lenne bepróbálkozna.Én nagyon szeretem ezt a fiút de nagyon nehéz így élni.nagyon rossz érzés.Nemtudom hogyan tovább.Vagy csak túlreagálom?
2009. jún. 19. 14:26
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
bocs a hibák miatt de nagyon ideg vagyok most :(
2009. jún. 19. 14:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem. Nem akarok csak arra kelleni neki hogy a volt barátnőjét elfelejtse. Olyan mintha kihasználna. Nem nem mennék bele.
2009. jún. 19. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
NEM,NEM,NEM és NEM:D
2009. jún. 19. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék búfelejtő lenni, aki jó addig is, amíg esetleg a másik megint szingli lesz...
2009. jún. 19. 14:43
 5/17 A kérdező kommentje:
Pedig közös jövőt tervezünk...nemtudom hogy inkább megértő legyek és segítsek vagy inkább szakítsak:(
2009. jún. 19. 14:48
 6/17 werte ***** válasza:

Kislány nem tudom mire vársz még? magad alázod és idegeled. Ha ő még az előzőt szereti menjen hozzá-már ha oda kell. te megadsz neki mindent, nyugalmat, szeretet, szexet, majd ha kigyógyult lelép!

Miért hiszed azt, hogy szeretne? Mást szeret, nem is volt értelme összejönni vele. Sajnálom a srácot, hogy megcsalták, de nem áll meg az élet és különben is.

A pasikra is igaz ami a csajokra:

"Pasik/nők és busz után nem futunk, jön a következő"

2009. jún. 19. 14:50
 7/17 werte ***** válasza:

14:50es vagyok újra:

Pedig közös jövőt tervezünk...nemtudom hogy inkább megértő legyek és segítsek vagy inkább szakítsak:(

MIlyen jövőt terveztek együtt, ha ő mást szeret? ez ellentmond kicsit. Szerintem te túlságosan is szereted és inkább naiv leszel, mint sem reálisan néznéd. Kettőtök közül téged viselne meg a szakítást és nem őt...(pasid)

2009. jún. 19. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem könnyű.Mondjuk elég régen szakítottak és a barátod

hiába szereti őt,ha a lánynak nem kell esetleg később sem.

Elég gáz lehet így vkivel járni,h még közölte is veled, az exet szereti(tehát nem téged,vagy nem úgy ahogy te szeretnéd).Szerintem ennél még az is jobb ha egyedül vagy,mert az borzasztó ha egy kapcsolatban nem szeretik az embert,akkor meg minek.Nekem ez a véleményem.Volt hasonló dolog a környezetemben.Ismerős csaj összejött egy pasival aki szakítás után volt és szintén az exébe volt szerelmes,az ismerős csaj meg belé.1 évig! nem voltak együtt,a hülye csaj olyan szerelmes volt mint az állat és szenvedett,mert tudta hogy mi van,nem tudtuk lebeszélni,hogy nincs értelme,azt hitte ő lesz a nyerő.Nem így lett,pasi újra összejött a régi nővel,csaj összeomlott,ők meg azóta már házasok,gyerek van és élnek boldogan együtt.Ez a pasas 1 év alatt nem tudott és valószínűleg nem is akart "kiszeretni" az exéből.Szerintem

gondold át érdemes-e vele maradnod.

2009. jún. 19. 14:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Jaj hagyd a csudába!!!!!Tudom könnyű ezt mondani de hidd el hosszú távon ez a legjobb megoldás.Ülj le vele kérdezd meg,hogy őszintén mit érez az exe iránt és ha azt mondja,hogy eszébe jut még néha de veled el fogja majd felejteni akkor mond meg neki,hogy sajnálod de te olyan pasit szeretnél aki egyészen benne van a kapcsolatban és nem csak részben!Ne alázkodj meg!!!
2009. jún. 19. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem is azért mert attól félnék mikor megy vissza hozzá, egyszerűen csak pocsék érzés lehet, ha tudom, hogy másra gondol, ha velem van.
2009. jún. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!