Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan pasival aki még a volt barátnőjét szereti?
Kislány nem tudom mire vársz még? magad alázod és idegeled. Ha ő még az előzőt szereti menjen hozzá-már ha oda kell. te megadsz neki mindent, nyugalmat, szeretet, szexet, majd ha kigyógyult lelép!
Miért hiszed azt, hogy szeretne? Mást szeret, nem is volt értelme összejönni vele. Sajnálom a srácot, hogy megcsalták, de nem áll meg az élet és különben is.
A pasikra is igaz ami a csajokra:
"Pasik/nők és busz után nem futunk, jön a következő"
14:50es vagyok újra:
Pedig közös jövőt tervezünk...nemtudom hogy inkább megértő legyek és segítsek vagy inkább szakítsak:(
MIlyen jövőt terveztek együtt, ha ő mást szeret? ez ellentmond kicsit. Szerintem te túlságosan is szereted és inkább naiv leszel, mint sem reálisan néznéd. Kettőtök közül téged viselne meg a szakítást és nem őt...(pasid)
Hát nem könnyű.Mondjuk elég régen szakítottak és a barátod
hiába szereti őt,ha a lánynak nem kell esetleg később sem.
Elég gáz lehet így vkivel járni,h még közölte is veled, az exet szereti(tehát nem téged,vagy nem úgy ahogy te szeretnéd).Szerintem ennél még az is jobb ha egyedül vagy,mert az borzasztó ha egy kapcsolatban nem szeretik az embert,akkor meg minek.Nekem ez a véleményem.Volt hasonló dolog a környezetemben.Ismerős csaj összejött egy pasival aki szakítás után volt és szintén az exébe volt szerelmes,az ismerős csaj meg belé.1 évig! nem voltak együtt,a hülye csaj olyan szerelmes volt mint az állat és szenvedett,mert tudta hogy mi van,nem tudtuk lebeszélni,hogy nincs értelme,azt hitte ő lesz a nyerő.Nem így lett,pasi újra összejött a régi nővel,csaj összeomlott,ők meg azóta már házasok,gyerek van és élnek boldogan együtt.Ez a pasas 1 év alatt nem tudott és valószínűleg nem is akart "kiszeretni" az exéből.Szerintem
gondold át érdemes-e vele maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!