Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért veszélyes az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dark Nessy kérdése:

Miért veszélyes az internetes kapcsolat?

Figyelt kérdés
14/L kritikán aluliak és hülyêk ne nagyon válaszoljanak...
2012. ápr. 15. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor veszélyes, ha nem kellő odafigyeléssel veszed fel a kapcsolatot emberekkel. Soha nem tudhatod, hogy te éppen kivel beszélsz.
2012. ápr. 15. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:

mert tegyük fel, megismersz valakit, aki legyen 16 éves, küld magáról képet, neked még tetszik is, találkozóra hív, és várod a srácot, és helyette egy 100 kilós csúnya öreg bácsi megy el, aki még pedofil is.

magyarul: soha ne bízz senkiben!

2012. ápr. 15. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem tudhatod, hogy ki van a számítógép másik oldalán. Rengeted elmebeteg ember használja ki az internet adta anonimitást. Jobb esetben csak chatelésre, rosszabb esetben így szemelik ki az áldozataikat (főleg a pedofilok). Ha viszont olyan valakivel van internetes "kapcsolatod", akit személyesen ismersz, pl. osztálytárs, gyerekkori barát, stb. akkor az egy teljesen más kategória, abban semmi rossz nincs.
2012. ápr. 15. 14:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Az internetes kapcsolat nem veszélyesebb a fizikai kapcsolatkereséstől. Sőt...

Amikor egy szórakozóhelyen ismerkedsz meg valakivel sem tudhatod mik is a tervei veled. Mindig óvatosan! Legyen szó élő vagy netes kapcsolatfelvételről. És nem csak a lányoknak kell vigyázni, a fiúkat sokkal könnyebb elkapni!

2012. ápr. 15. 14:29
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a normális választ.

az a helyzet hogy karácsonykor ismertem meg egy játékba, akkor még csak barátok voltunk. aztán 2 hónapja "együtt vagyunk".. pár hét mulva találkoznánk de nem tom mire számítsak.. már camoztam vele tehát tudom hogy csak 17 :)

2012. ápr. 15. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:

A játék az más...

Azt hittem valami társkeresőre gondolsz. Nyugi!

2012. ápr. 15. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:
dehogy is... nem társkeresõzöm :)
2012. ápr. 15. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Az internetes kapcsolat röhejes, nem veszélyes. Ha még az életben nem találkoztatok, akkor mégis hogy a fenébe járnátok?:)
2012. ápr. 15. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha már camoztál vele az már valami!Viszont úgy lenne az igazi,ha mikrofonoznátok is!

Ha találkoztok,akkor nyílvános helyen mindenképp,ahol sok ember van körülöttetek!

2012. ápr. 15. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogy lehettek együtt, ha még nem is találkoztatok?!

És mi az hogy pár hét múlva találkoznátok először??? Én a helyedben nem foglalkoznék ezzel a csávóval, aki csak hónapok múlva akar egyáltalán látni... nem is tudom melyikőtök szánalmasabb ő vagy te aki naivan hisz ennek a pancsernek!

2012. ápr. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!