Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszélyes az internetes kapcsolat?
mert tegyük fel, megismersz valakit, aki legyen 16 éves, küld magáról képet, neked még tetszik is, találkozóra hív, és várod a srácot, és helyette egy 100 kilós csúnya öreg bácsi megy el, aki még pedofil is.
magyarul: soha ne bízz senkiben!
Az internetes kapcsolat nem veszélyesebb a fizikai kapcsolatkereséstől. Sőt...
Amikor egy szórakozóhelyen ismerkedsz meg valakivel sem tudhatod mik is a tervei veled. Mindig óvatosan! Legyen szó élő vagy netes kapcsolatfelvételről. És nem csak a lányoknak kell vigyázni, a fiúkat sokkal könnyebb elkapni!
köszi mindenkinek a normális választ.
az a helyzet hogy karácsonykor ismertem meg egy játékba, akkor még csak barátok voltunk. aztán 2 hónapja "együtt vagyunk".. pár hét mulva találkoznánk de nem tom mire számítsak.. már camoztam vele tehát tudom hogy csak 17 :)
A játék az más...
Azt hittem valami társkeresőre gondolsz. Nyugi!
Ha már camoztál vele az már valami!Viszont úgy lenne az igazi,ha mikrofonoznátok is!
Ha találkoztok,akkor nyílvános helyen mindenképp,ahol sok ember van körülöttetek!
Hogy lehettek együtt, ha még nem is találkoztatok?!
És mi az hogy pár hét múlva találkoznátok először??? Én a helyedben nem foglalkoznék ezzel a csávóval, aki csak hónapok múlva akar egyáltalán látni... nem is tudom melyikőtök szánalmasabb ő vagy te aki naivan hisz ennek a pancsernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!