Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan aki nem tud csokolozni? Mert nekem ma lesz az elsö csokom és nagyon félek, hogy valamit elrontok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 11:09
1/5 anonim válasza:
Honnan tudod?Megbeszéltétek,hogy ma 14:15-kor 1. csók? :DDD Na mind1.Kövesd a partnered száj-és nyelvmozgását,finoman,érzékien.Rá fogsz érezni az ízére. ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem beszéltük meg!:D Csak ö akarja és enis akarom ,és megigértem neki hogy megcsokolom.És ma talizunk!!Amugy koszonom a valaszt:)
2012. ápr. 15. 11:19
3/5 anonim válasza:
A fokozatosság sokat segít, kezdjetek szájrapuszival, aztán nem tudom máshogy mondani, "kerüljetek beljebb :D". Nem lehet elszúrni, elsőre nem muszály úgy, hogy a másik fülén jöjjön ki a nyelved ;)
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj e miatt, menni fog az csak úgy ösztönösen.Legjobb amit tehetsz hogy nem azon görcsölsz hogy hogyan is kell csókolózni.
5/5 anonim válasza:
Nem létezik. Ez kb olyan mintha azt kérdezted volna, hogy létezik e olyan aki nem vesz soha levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!