Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell csókolózni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok. Tudom, még nagyon fiatal vagyok, de igazán szeretek egy lányt. Facebook-on ismerkedtem meg vele, és azóta többszö találkoztunk. Nagyon szeretem. Csak szóba jött, hogy jövőhéten megyek. És már többször beszélgettünk az első csókunkról. és azt szeretném megkérdezni, hogyan kell, mit csináljak közbe a kezemmel? Tudom hogy még ehhez "kicsi" vagyok, de nagyon kiváncsi vagyok rá. Léci értelmes válaszokat írjatok! :)
2012. ápr. 10. 23:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a kezeddel símogathatod, ahol szeretnéd :)
2012. ápr. 10. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ahogy egy fiúval
2012. ápr. 10. 23:34
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Google segít keress rá XD
2012. ápr. 10. 23:36
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Azért gumit vigyél..
2012. ápr. 10. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó tényleg nem mond hülyeséget, tuti hogy vannak youtubon ilyen csókleckés vicces videók, pl. mit ne egyél csókolózás előtt (hagymát, tormát) meg ne akard bekapni a csajt csók közben...angolul a csók az "kiss", azzal is lesz pár találatod, googlézz, youtubozz, a csaj feladta jól a leckét :D de am jó dolgod van :D
2012. ápr. 10. 23:40
 6/14 anonim ***** válasza:

am meg a csókolózás kb. annyira nehéz mint a pisilés....

fogod a nyelved, bedugod finoman a hegyét a lány szájába, és megkeresed az övét, aztán úgyis mindketten mozgatni fogjátok, így lesz egy olyan rész, ami mindkettőtöknek kényelmes :)

2012. ápr. 10. 23:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
a pisilés nehéz egy vesebetegnek,ez elég hülye példa.
2012. ápr. 11. 00:10
 8/14 anonim ***** válasza:
12 éves vagy?neked még távirányítós autózni kéne vagy mit bánom én.ne csinálj semmit egy lánnyal mert csak kárt teszel magadban és ami a legfontosabb benne is.inkább játssz valamit;)
2012. ápr. 11. 00:20
 9/14 anonim válasza:
Először írni tanulj meg, aztán csókolózni. xD
2012. ápr. 11. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:

mi a bajod az írásával? :D egész tűrhető :D

tegnap írogatott egy srác facebookon, a látszik szót lácik-nak írta, a benned-et bened-nek :D

2012. ápr. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!