Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak az ölében űlök és nem érzem, hogy nyomna a pénisze, akkor szerintetek meleg a srác?
képes valaki érintés, videó meg kép nélkül felállni? akkor az már nem a szépség miatt van hanem inkább az igénytelenség miatt, már bocs, úgy értem aki ki van éhezve annak ennyi is elég :)a külsőt meg centik alapján néhány paraméterből nem lehetm egállapítani, elképzelni, én S es méretű vagyok, azaz 34-36 os ak onfekció méretem, átmenet vagyok ak örte és a homokóra között, 164 cm vagyok és 54 kg, de erős a csontozatom és izom is van rajtam, zsír viszont nem igazán :)
bár szeretnék hízni, a combom sportos, formás, hosszúak, a csípőm széles, kerek, legalábbis a vékony derekamhozk épest amúgy egyáltalán nem nagy :) a melleim viszont inkább kisebb kategória, de kerekek és feszesek, szépek :)
ha híznék sztem nem oda híznék hanem combba, vagy sehová
Ne hallgass a sok álszentre!
CSINÁLJÁTOK HÁRMASBAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!