Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyén való a féltékenységem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyén való a féltékenységem?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy eddig egyik barátom mellett sem bírtam elviselni, hogy nekem más nőkről beszélt, (((még akkor sem, ha én kérdeztem rá az előző kapcsolataira, vagy szerelmeire.)))

Nem rendezek kóros féltékenységi jeleneteket, csak magamban tárolom ezt a dühöt, ami az vált ki, hogy a szeretett férfinek más nők is tetszenek és ha engedélyt kapna tőlem, akár vadászna is rájuk nyíltan...

Minden kapcsolatban van ilyen, hogy a felek féltékenyek akár a szóban forgó vad idegenre is?

Az önértékelésem rendben van.

Mindössze annyit szeretnék megtudni, hogy egy hosszú, komoly kapcsolatban helyén való ilyet érezni, vagy a kapcsolatomban nem stimmelnek a dolgok...

Köszönöm a válaszaitokat!

2009. jún. 19. 10:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Hát szerintem nekünk meg kellene ismerkednünk,mert ahogy el olvastam a kérdést és hozzá a leírást magamra találtam:)Én is ilyen vagyok...2 éve élek pár kapcsolatban,még nem élünk együtt és a munka/suli miatt nem is lehetünk együtt mindennap!Nyugodj meg később ez elfog múlni:)Kitartás:)
2009. jún. 19. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is mindig ezt csinálom... szerencsére a párom már megszokta:P
2009. jún. 19. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Ha egyszer kitör belőled csak a veszekedés lesz majd. Érthető mondjuk. Én is felháborodnék, mert úgy érezném a párom nem bízik meg bennem. Én is így vagyok néha, de rájövök hogy hülyeség a régi szerelmeiről kérdezni, mind a kettőnk csak kellemetlenül érzi magát utána. Nem is illik ilyesmiről kérdezgetni szerintem. Örülj annak hogy most veled van és a tiéd. Szerintem nem akar más lányokra "vadászni", mert akkor szakítana veled és mehetne akivel akar. De veled van. Ne üldözd el magadtól a féltékenykedéssel.
2009. jún. 19. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
józan ésszel úgy érzem, egyetlen olyan férfi sincsen, aki nekem kell.
2009. jún. 19. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális. Én pont így érzek, majd fel tudnék robbanni a dühtöl, mikor eszembejut, hogy a párom az első baratnőjét feleségül kérte, az utána következő komolyabb kapcsolátról meg akkoriban úgy áradozott, hogy ő élete szerelme... Vááá.
2009. jún. 19. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Simán egyetértek veled... Nem is tudom, hogy kezeljem... Próbálom nem szóba hozni, de valamikor nem bírom ki.. és borzasztó... Nekem annyi bajom van még, hogy az önértékelésem sincs rendben... úgyhogy nem is nagyon csodálkozom magamon :S

Nani

2009. jún. 19. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ez a lényeg minden kapcsolat így kezdődik és ahol nem múlik el az meg is szakad idővel!Én 8 hónapja vagyok a párommal és iszonyat féltékeny vagyok de rájöttem kiszúrok vele ha ő nézi a csajokat én a pasikat na ez be is vált a nem féltékeny emberből csináltam olyat hogy,megszól nenézzem azt a pasit stb...:D viccet félre téve Elmúlik idővel ez az érzés ha meg nem akkor nem ő az igazi...
2009. júl. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!