Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy néz ki: összejövünk. De a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki: összejövünk. De a haverja egy utál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bonyolult egy story, de megpróbálom elmagyarázni, hátha valaki tudna segíteni... mert jó lenne.

Pár hete megismerkedtem egy aranyos sráccal, aki nagyon bejön, és úgy néz ki, hogy én is tetszem neki, és már el is hívott randira, úgyhogy van esély rá, hogy összejövünk.:)(L)

A gáz csak az, hogy kb. 1 éve az egyik jó haverja járni akart velem, és mivel nem mondtam neki igent (mert még korainak találtam - pedig tetszett nagyon, és később halálosan bele is zúgtam), jól összeveszett velem, és megutált. Azóta nem is beszéltünk. Nagyon sokat szenvedtem miatta. Az utóbbi pár hónapban lettem túl rajta.:) Már nem érdekel, de lehethogy csak azért, mert már rég láttam. A mostani srác (akivel úgy néz ki összejövünk) nem tud erről a dologról - és a haverja sem tudja, hogy alakul köztünk valami (még azt sem tudja, hogy mi ismerjük egymást).

Ez miért baj?

1. mert ha rájön a haverja, hogy köztünk alakul valami, akkor biztos megpróbálja majd lebeszélni rólam.:(

2. mert a srác (akivel alakul a dolog) már most említette, hogy majd elmehetnék vele és a haverjaival bulizni, inni. De nekem aztán marhára nincs kedvem a haverjával bulizni. (Arról nem is beszélve, hogy nem szoktam inni - de ezt mondtam is neki.)

3. mert mi lesz, ha újra látom a haverját, akkor újra belezúgok?:S Nem akarok, mert rengeteget szenvedtem miatta.:( A srác, aki most tetszik, épp jó.(L) Nem kell nekem más... de lehethogy megingna bennem valami, ha újra látnám a haverját. Ettől is félek.

4. mert mi lesz, ha a haverja féltékeny lesz a srácra (akivel alakul)? Mert ugye Ő is össze akart velem jönni még fél éve.:/ Mi lesz, ha miattam összevesznek? (Bár ettől félek legkevésbé.:D Mert sztem a haverja már rég túl van rajtam... De bármi megtörténhet.:S)

És még vannak hátrányai, de most nem sorolom az összeset.

Szerintetek mit tudnék csinálni?

A srác nagyon bejön, úgyhogy mindenképp szeretnék vele összejönni. Akkor próbáljak ne találkozni a haverjával?:D És honnan tudjam, miket mond a hátam mögött rólam a haverja?:S

Mit csináljak? Segítsetek, létszi!:/

Egy 16 éves tanácstalan lány.

(Amúgy a srácok is 16 évesek.)

2009. jún. 19. 05:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14:41-es vagyok. Hozzátenném, hogy nem 16-17 éves kisfiúkról volt szó az én esetemben, hanem egyetemistákról... Azt még megérteném, hogy ha a felesége lettél volna, és válás után járnál a másikkal, aztán ezen kiakadna, de így nevetséges lenne ez a "házinyúlra nem lövünk" dolog. (mindezt csak arra a kommentre, ami érkezett, hogy a fiúknál ez a felfogás dominál.) Sosem értettem ezt az egészet, ha mással akar/tud boldog lenni, nem leszek önző... Na mindegy.
2009. jún. 19. 15:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi minden hasznos kommentet.:)

Én ismerek a korosztályomból jópár srécot, aki pl. a haverja exbnőjével járt. Lehethogy szar helyen lakok, és itt több az ilyesmi, de itt tényleg vannak ilyenek.:D Azt nem tudhatom, hogy ez milyen lesz, csak azt tudom, hogy én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot, és nem szeretném, hogy valami/valaki bekavarjon.

Azzal viszont tisztában kell lennie, hogy a haverja is nézett már felém.:D Még ha nem is volt komoly... (mert mikor összevesztünk, akkor le is tagadta az egészet)

2009. jún. 19. 22:51
 13/13 A kérdező kommentje:

"Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

...

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez!

..."

2009. jún. 19. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!